Horoscop 31 octombrie 2023. Zodia care se confruntă cu o situație absolut bizară

Berbec

Oamenii te vor asculta mult mai mult decât de obicei. Uneori, când spui ceva, oamenii te aud, dar câteva minute mai târziu uită ce ai spus. Astăzi este diferit. Cuvintele tale vor pătrunde mai adânc și vor sfârși prin a fi diseminate mult mai mult decât până acum. Nu fi zgârcit cu ceea ce ai de spus. Oferă oamenilor opinia ta asupra situației.

Taur

Ești predispus să nu fii deloc de acord cu informațiile pe care le primești. Poate că atitudinea ta este puțin egoistă, așa că nu ești capabil să apreciezi ideile care au un caracter umanitar. Extinde-ți modul de gândire pentru a-i include și pe cei din jurul tău. Vei descoperi că, cu cât oferi mai mult celorlalți, cu atât vei fi mai respectat și mai fericit.

Gemeni

În viața ta se pot produce evenimente climaterice. Este timpul să condensezi și să îți solidifici planurile mărețe și ideile strălucitoare în așa fel încât să le faci mai practice. Deocamdată, ceea ce trebuie să faci este să-ți exprimi ideile cu forță și succint. Ușile se vor deschide.

Rac

Este timpul să îți duci comunicarea la nivelul următor. În ultimele trei săptămâni ai trecut printr-un proces mental serios care te-a ajutat să definești ceea ce reprezinți și în ce crezi. Acum te afli într-o fază care te îndeamnă să pui aceste idei în mișcare.

Leu

Începe un nou ciclu pentru tine, în care s-ar putea să te trezești aruncând la gunoi vechile credințe. Această perioadă de curățenie este extrem de importantă pentru că vei descoperi că același discurs obosit pe care ai lucrat până acum este brusc defunct. Adună-ți resursele și construiește o nouă platformă care să te facă mândru.

Fecioară

S-ar putea să te simți ca și cum ai fi pe o stâncă cu picioarele atârnând pe margine. Cauți puncte de prindere în timp ce picioarele tale se luptă să te susțină pe o cornișă mică. S-ar putea să juri că, atunci când vei ieși din această situație dificilă, nu vei mai trece niciodată pe aici. Îndrăznește. Totul face parte din ciclu. Aceste provocări te facă mai puternic.

Balanță

Toată lumea își strigă părerile despre ce ar trebui făcut într-o anumită privință. Între timp, sunt oameni care îți fac cereri pe care nu le poți gestiona. Încetiniți și comunicați-le celorlalți situația dumneavoastră. Aceștia vă vor înțelege și vă vor susține situația dificilă.

Scorpion

Încearcă să nu te încurci în cuvintele altora. S-ar putea să le interpretezi greșit declarațiile, din greșeală, pentru că nu asculți cu atenție. Mai degrabă, mintea ta este concentrată asupra propriilor gânduri, chiar dacă îți revii brusc în atenție când se întâmplă ceva greșit.

Săgetător

Există o senzație de expansiune, în această zi, pe care o vei aprecia mai mult decât oricine altcineva. Pentru alte persoane, această energie s-ar putea extinde într-o durere de cap. Pentru tine, este aptă să îți extindă sentimentul de succes. Nu te reține în activitățile tale. Orice vei face va fi foarte productiv.

Capricorn

S-ar putea să apară o comunicare neașteptată din partea unui prieten pierdut de mult timp sau a unui vechi coleg de cameră. Nu știi niciodată cu cine te poți întâlni când ieși din casă, așa că rămâi în alertă. Un vechi profesor ar putea fi chiar după colț. Poate că o știre bizară din ziar îți atrage atenția, pentru că acolo, pe pagină, este o fotografie a copilului care a locuit alături de casa ta din copilărie.

Vărsător

Aceasta este una dintre acele zile în care abia aștepți ca cineva să se oprească din vorbit pentru ca tu să poți spune ceva. Probabil că nici măcar nu vei aștepta. Nu fi surprins dacă apar fricțiuni din cauza unor puncte de vedere atât de puternic opuse. Oamenii ar putea scoate lucrurile în evidență în mod exagerat, deoarece toată lumea este convinsă că are dreptate.

Pești

Mintea ta ar putea merge în mai multe direcții. Orientează-ți energia spre proiecte mici care necesită intelect. Este posibil ca energia ta să vină în valuri, așa că folosește-o cu înțelepciune atunci când o ai și simte-te liber să iei o pauză atunci când nu o ai. Spune-i șefului tău că vei fi mult mai productiv dacă vei avea o pauză de 20 de minute după-amiaza, pentru a te reîncărca.

Lasă un comentariu