Horoscop de weekend: 14 – 15 octombrie

Berbec

Se va trasa o tușă finală, in zilele acestui weekend, in relatiile parteneriale. De aceea concentrează-ți eforturile spre a stabili clar pe cine mai doresti sa pastrezi in viata ta, atat intr-o relatie matrimoniala, cat si intr-o relatie profesionala. Totusi ar fi bine sa te gandesti si la personaje noi, alaturi de care sa dezvolti fie proiecte profesionale, fie personale. Planuind acum toate acestea vei avea mult de castigat, in acest segment, in viitorul apropiat.

Taur

In acest weekend ai un program încărcat, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Poti rezolva multe treburi restante, dar asta te va epuiza destul de mult. Fii prudent si selecteaza-ti prioritatile! Excesul de zel iti poate crea neplaceri in relatiile cu cei dragi. Ingrijeste-ti sanatatea si tine cont de sfaturile oferite cu drag de către cei apropiați. Sigur ca vei primi si reprosuri, dar priveste-le ca mici ajutoare in dezvoltarea ta personala sau profesionala.

Gemeni

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile sentimentale si modul in care te poti pune in valoare mai bine prin intermediul celor dragi. Este rost de distractie, aventuri, planuri marete alaturi de altii si chiar implicarea in activitati specifice unui hobby. Negura poate apărea dinspre segmentul familial, fie prin reproșurile facute de membrii familiei, fie datorita faptului ca ai de rezolvat îndatoriri domestice, rămânându-ți astfel prea puțin timp pentru sufletul tau.

 

Rac

Se pare ca familia si casa reprezinta segmentele de viata importante in aceste zile de weekend. Dezbaterile pe teme domestice impreuna cu membrii familiei vor fi frecvente si cu efecte pe termen lung. Alege-ți cu grija vorbele, intrucat exista riscul sa te pripești in decizii sau concluzii. Foloseste un ton placut, deoarece, fara să-ți dai seama, ceilalti pot fi deranjați de timbrul vocii tale. Ocupa-te si de curatenii sau reorganizarea spatiului in care locuiesti.

Leu

Ești înconjurat de o multime de prieteni si rude apropiate. La prima vedere iureșul din preajma ta poate fi deranjant, insa daca ai sa privești doar partea plină a paharului vei reusi să te bucuri de tot si toate. Finalul acestei saptamani iti aduce de asemenea si informatii pretioase in domenii de larg interes. Din când in când, oprește-te din gândit si vorbit, ia aminte si la spusele sau îndemnurile celor dragi. Pot interveni si calatorii pe distante scurte.

 

Fecioara

Apar cheltuieli neprevăzute, pe lângă lista alcatuită cu grija de ceva vreme. Se pare ca dispui de un buget suficient deocamdata, pentru a-ti acoperi cele necesare, ba chiar si ceva mofturi personale. Totusi ar fi înțelept sa te rezumi la chletuieli strict necesare si sa pui ceva bani deoparte. Este adevarat ca in urma achizitiilor din acest weekend este posibil să-ți rafinezi gusturile si chiar sistemul valorilor filozofice.

Balanta

Finalul acestei saptamani îți aduce multa energie. Poti rezolva multe treburi restante, ba chiar exista riscul sa te implici si in treburile altora si sa-i ajuti cu succes. Exista risc pentru că unii s-ar putea simți deranjați de aportul tau in viata lor. Fii prudent si dozează-ți elanul de a face multe si mărunte. Oferă-ți sprijinul numai daca ti se cere. Pe de alta parte, canalizează-ți eforturile mai mult spre tine si spre ceea ce îți este de folos.

 

Scorpion

Departe de ochii si urechile lumii iti este cel mai bine la sfarsitul acestei saptamani. Organizeaza-ti treburile astfel incat sa beneficiezi de suficiente momente de relaxare si odihna. Ai putea exersa cu succes câteva tehnici de meditatie, iar in urma acestor practici ai obține revelații minunate pentru situatiile si relatiile din viața ta. Îngrijește-ti si trupul, pentru că se pot accentua afecțiunile mai vechi.

Oracolscop 09 – 15 octombrie 2023

Sagetator

Finalul acestei saptamani iti aduce noutati interesante la capitolul relatii cu prietenii. Pe langa discutiile deosebite avute cu persoanele din anturajul socio-profesional s-ar putea sa obtii un pont valoros necesar dezvoltarii tale personale si profesionale. Totul este sa accepti ideile si autoritatea altora, fara să țeși povești iluzorii. Reține sau chiar notează cele aflate si corelațiile mentale pe care le faci in aceste zile.

Capricorn

Socializarea este aspectul care te intereseaza in mod special in acest weekend. Sunt posibile intalniri cu persoane importante, cu functie, persoane care te pot sprijini in ascensiunea ta profesionala. Chiar daca unii iti vor scoate in evidenta carențele educaționale, in paralel vei obtine si solutii deosebite de a le elimina. Deschide-ti mintea si sufletul si accepta sfaturile sau indemnurile celorlalti. Chiar si o discutie banala, in aparenta, te poate duce pe culmi nebănuite.

Varsator

Excelente zile pentru a-ti deschide mintea si sufletul spre noi filozofii de viata, spre abordarea vietii din alte perspective si pentru a te transforma la nivel profund. Poti avea senzatia ca esti depasit de unele evenimente in care esti implicat, insa in umbra, providența te conduce exact spre ceea ce iti este de folos. Greu de sesizat acum felul in care vei gândi sau trăi peste un timp, insa ai putea incerca un scenariu.

Pesti

Frământările din acest weekend se pare ca sunt legate de bugetul comun cu ceilalti. Pentru că unele colaborări se destramă rapid, posibil chiar si relatia de cuplu, esti tentat sa te gandesti la accesarea altor surse de venit. Pe de alta parte exista si varianta sa fii nevoit sa chetuiesti bani pe facturi, taxe sau amenzi restante, mai mult sau mai putin si din vina altora. Fii prudent si gandeste-te la a-ti proteja banii, bunurile si chiar sufletul.

Lasă un comentariu