Horoscop de weekend 22-23 iulie 2023: Deși ar trebui să se relaxeze, urmează două zile agitate pentru aceste zodii

Redactie

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt încăpățânați în acest weekend. Refuză toate sfaturile care li se propun și vor să petreacă timp singuri, departe de familie și prieteni. Astrele recomandă să nu elimine prezența oamenilor din viața lor, ba din contră, le propune să îi țină aproape pentru că pot aduce energie pozitivă în jurul lor.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii, mai mult ca niciodată, trebuie să decidă ce vor de viitor. Fie că vorbim de viața de familie, de decizii pe plan profesional, totul depinde de ei. Deciziile luate în acest weekend vor conta în viitor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pe plan personal totul evoluează într-o direcție bună pentru nativii gemeni. Aceștia se bucură de orice moment din weekend-ul mult așteptat, mai ales după o săptămână de muncă. Chiar dacă nu pare, se recomandă atenție la starea de sănătate, care nu este așa cum poate părea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Weekend agitat pentru raci. La locul de muncă totul pare că se întoarce împotriva voastră, dar o să fiți surprinși. O sa priți un mesaj sau un telefon care o să vă schimbe starea imediat. Veștile bune sunt pe cale să sosească, așadar, nu evitați interacțiunea socială.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii din leu sunt la un pas de impas. Trebuie să ajungă în mai multe locuri în acest weekend, dar timpul nu îi permite. Se recomandă prioritizarea evenimentelor pentru a vă eficientiza timpul. Alegerile vă aparțin, iar refuzul, de multe ori, este cea mai potrivită soluție.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele trebuie să se împartă pentru că prezența lor este dorită atât în cercul familial, cât și în cercul de prieteni. Problema este că weekendul se termină repede, iar fecioarele sunt indecise. Astrele recomandă ca alegerile făcute să fie egoiste, pentru propria persoană, nu pentru ceilalți. Decât să faci ce nu îți dorești, mai bine stai în confortul casei tale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Se anunță două zile de relaxare pentru balanțe. Zodia balanță petrece până dimineață și își face prieteni noi, care, surprinzător, cu timpul îi vor deveni a doua familie. Totuși, fiți precaut și nu vă oferiți prietenia pe tavă oricui.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii nu se relaxează în acest weekend. Dacă nu muncesc fizic, aceștia se gândesc ce ar putea face pentru un venit în plus. Munca din weekend va fi vacanța mul așteptată din viitor. Orice zi muncită în plus, va fi recuperată la timpul ei.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii au parte de două zile de foc. Sunt puși în fața faptului împlinit, iar decizia stă doar în mâinile lor. Probleme se agravează în momentul în care trebuie să decidă și pentru alții. Până atunci, aveți grijă la sănătate și la hidratare, pentru a lua deciziile mai ușor.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro

Lasă un comentariu