Horoscop dragoste 17 octombrie 2023. Previziuni pentru 3 zodii

Horoscop 17 octombrie 2023.

Bine ați venit în data de 17 octombrie 2023, unde speranța devine realitate și bunătatea triumfă. Astăzi nu vom strica lucrurile. Ne vom ține de idealurile noastre și vom face tot ce este mai bun. Pentru trei semne zodiacale, Luna în Săgetător va scoate la iveală ce e mai bun în noi, iar în dragoste, acest lucru este întotdeauna o adiție binevenită, notează Yourtango.com

Gemeni

Energia Săgetător a fost întotdeauna de partea ta; într-un fel, este genul de energie de care ai nevoie în viața ta, Gemeni. În timpul Lunii în Săgetător pe 17 octombrie 2023, te vei simți mai bine în legătură cu tine însuți și cu viața ta atunci când îți oferi șansa să crezi că totul va fi în regulă.

Ai pe cineva în viața ta pe care îl prețuiești. Nu vrei să se întâmple nimic rău cu această relație. Uneori, te îngrijorezi că vei sabota cumva lucrurile pentru tine. Ai mai făcut asta înainte, așa că nu ești întotdeauna sigur că te poți încrede în tine.

Cu toate acestea, în această zi, în timpul Lunii în Săgetător, vei renunța la ideea că erai menit să eșuezi în această dragoste și, de îndată ce o faci cu sinceritate, vei vedea totul intrând în locul potrivit. Dragostea este acolo pentru tine, Gemeni. Totul depinde de încrederea și credința ta. Renunță la acele îndoieli și trăiește-ți viața.

Vezi și: Horoscop marți, 17 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Balanță

La fel ca pentru Gemeni, Luna în Săgetător îți oferă tipul potrivit de energie pentru a-ți vindeca viața. În această zi, pe 17 octombrie 2023, vindecarea este exact ceea ce ai experimentat. Acest lucru se referă la viața ta de dragoste, care te-a preocupat de ceva vreme acum.

Îți vei da seama astăzi că tu însuți ai stat în calea fericirii tale. Poți remedia rapid aceasta, asumându-ți responsabilitatea pentru ceea ce ai făcut cu intenția de a lucra la asta în viitor. Ai un partener răbdător și iubitor gata să lucreze cu tine.

Ei știu că nu ești perfect, la fel cum știi și tu asta. Împreună, puteți netezi lucrurile și veți ajunge să cunoașteți adevărata dragoste din această relație. Cu Luna în Săgetător, vei depăși obstacolele.

Săgetător

Chiar dacă nu este sezonul Săgetător, poți folosi Luna în Săgetător ca Peisajul Tău Adevărat pentru ziua de azi, și te va îndruma în direcția corectă în ceea ce privește înțelegerea partenerului tău romantic. Fiind o persoană atât de unică, creezi adesea confuzii pentru partenerul tău, lucru ce i-a dat de gândit în ceea ce privește modul în care se raportează la tine.

Îți dai seama că l-ai putut intimida fără să vrei, și în această zi, pe 17 octombrie 2023, vei vedea că trebuie să lucrezi la asta. Este destul de ușor; acum că știi ce faci pentru a fi atât de intimidant, trebuie să procedezi diferit.

Singurul motiv pentru care acțiunile tale sunt considerate intimidante este pentru că ești atât de pasionat și intens. Poți transforma cu ușurință această energie în pasiune și dragoste romantică… și o vei face. Pentru că ești un Săgetător, toate lucrurile sunt posibile pentru tine.

Lasă un comentariu