Horoscop, luni, 11 mai 2020

Horoscop. Berbecii își adună toate puterile și dau dovadă de multă responsabilitate la locul de muncă.

 

Berbec

Îți aduni toate puterile și dai dovadă de multă responsabilitate la locul de muncă. Vei fi omul pe care se vor baza colegii și superiorii.

Taur

Multe dintre ele vor fi inutile, deci ar fi bine să nu te grăbești.

Gemeni

Nu este cea mai bună zi pentru a face promisiuni, nici persoanelor dragi, dar nici colegilor. Poți scăpa din vedere detalii importante.

Rac

Te macină ceva legat de partener, dar nu vei avea curajul să îl confrunți. În schimb, preferi să îți faci singur destule scenarii.

Leu

Persoana iubită devine mai rece și nu îți spune din ce motiv. Toată ziua te vei întreba dacă ai greșit tu cu ceva.

Fecioară


Apreciază și distribuie !

La serviciu, lucrurile nu decurg așa cum ți-ai fi dorit. Probabil ca va fi nevoie să lași această zi să treacă așa pur și simplu.

Balanță

Vei încerca să fugi de orice responsabilitate. Preferi să te ocupi de partea mai superficială a vieții decât să îți asumi proiecte importante.

Scorpion

Ești interesat să descoperi secretele unei persoane apropiate, dar să nu îți faci iluzii că vei reuși atât de repede.

Săgetător

Dacă ești singur, vei cunoaște o persoană foarte jovială. Cei care au relații vor fi nevoiți să treacă prin mai multe teste.

Capricorn

O investiție făcută recent îți va da multe bătăi de cap. Și să nu crezi că vei rezolva imediat, ci vei avea destule blocaje.

Vărsător

Vei observa că organismul dă semne de oboseală. Încearcă să prioritizezi totul și să îți acorzi mai multe clipe de odihnă.

Pești

Graba strică treaba! Iar tu vei vei simți pe pielea ta acest lucru. Dacă ai mai multe rateuri, preferabil ar fi să te oprești.