Horoscop Mariana Cojocaru 10 – 16 mai 2020. Reglări de conturi, dezechilibre şi capcane pe destin. Păcatele se adună pe karmă

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 – 16 mai 2020. Iată cum va fi această săptămână pentru fiecare nativ în parte. Cine dă lovitura în afaceri, cine pierde.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 – 16 mai 2020 BERBEC

Berbec- Săptămâna acesta stă sub ampenta unei noi alinieri planetare. Alinierea este format din Jupiter, Pluton Retrograd în Capricorn și, cât de repede, li se va alătura și Luna. Cum Luna este în cădere în Capricorn, iar alinirea de planete face aspect de cuadratură cu Soarele vostru natal, Lilith și Kiron veți întâmpina obstacole. Vizați sunt Taurii, Scorpionii, Balanțele, Fecioarele, Racii și Leii.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 – 16 mai 2020 TAUR

Taur- Saturn din Vărsător nu primește vibrații îmbucurătoare de la cele trei planete din Taur(Uranus, Mercur, Soare), de aceea veți simți că vi se pun bețe în roate. Pentru eliminarea lor trebuie să văd exact cum aveți poziționate aceste aspecte pe astrograma voastră de la naștere. Sau a rudelor. Vizați sunt Gemenii, Berbecii și Leii dragoste(relații din interes). Cariera și sănătatea e marcată de compatibilități.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 – 16 mai 2020 GEMENI

Gemeni- Ați văzut deja unde este poziționat Mercur, nu?! Cu Uranus și Soarele marchează haos în Paradisul conjugal și socio-profesional. Vă dați seama de cei care au amante sau amanți la distanță ce depresii îi apucă?! Semnal de Uragan ce va provoca dezastre din iunie încolo… Jupiter, Pluton Retrograd și Luna mă atenționează de probleme ascunse, karmice de sănătate sau care țin de business.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 – 16 mai 2020 RAC

Rac- Alinierea de planete din Capricorn(Jupiter-Pluton și Luna), precum și prezența Axei Karmice spune că sunteți pe ultima suta de metri. Măcar în ceasul al doisprezecelea trebuie să știți cum stați cu misiunea de viață înscrisă pe astrograma voastră, ca să nu vi se tragă preșul karmic acum de sub picioare. Vizează sănătatea, cariera/business-ul, viața de familie(copii, nepoți),relația cu rudele,latura amoroasă.


Apreciază și distribuie !

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 – 16 mai 2020 LEU

Leu- Cum la voi amorul este o chestiune tehnică și de interes, nu mă mir când mai toți recunosc cum și-au ales jumătatea. Știu că vă iubiți cel mai mult pe voi și vă place confortul oferit de alții(căsătorii, dragoste). Valabil și la Săgetător, Berbec sau la cei care au Axa Karmică în astfel de zodii. Diferența o face doar astrograma karmică, care e foarte complexă și îmi indică ce ați fost în viețile anterioare…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 – 16 mai 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Ați citit deja care sunt aspectele perioadei ce sunt marcate de un Mercur în rezonanță cu Pluton Retrograd și care vă poate afecta sănătatea și liniștea interioară. Cum avem și un aspect de 2Malefic Kisses vizați sunt și Scorpionii, Săgetătorii, Racii, Berbecii și Capricornii. De Pești(zodia opusă) nici nu mai spun, că Soarele natal face opoziție cu Neptun. Vizează copii, cariera, studiile, justiția.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 – 16 mai 2020 BALANȚĂ

Balanța- Zodia opusă Berbecului sunteți și ați văzut deja ce aspecte sunt la Berbec, Taur și celelalte zodii. Dezechilibre și capcane pe destin aveți în perioada următoare, greu de reglat. Deci, reglări de conturi! Cum mulți nu au înțeles cum pot să luminez mintea cu sfaturi pozitive din harta lor natală, se vor trezi când vor plânge în pumni. Vizat e planul relațional(amor), planul profesional și spiritual, ș.a.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 – 16 mai 2020 SCORPION

Scorpion- Sunt puțini nativi în acestă zodie care sunt considerate Spirite Superioare. De ce? Pentru că cei mai mulți sunt conduși de instinctul sexual și au o moralitatea îndoielnică. Cu un trecut glorios în planul sexual, dominat de amantlâcuri nenumărate se gândesc acum, pe aceste aspecte cum să ceară iertare și să fie iertați. Nimic mai fals! Nu se spală ușor astfel de păcate și se adună pe karmă.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro