Horoscop marți, 17 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec 
E timpul să faci o călătorie, Berbec. Luna intră în Săgetător, sectorul aventurii. Cu sărbătorile la colț de stradă,  ziua aceasta este perfectă pentru a-ți planifica o călătorie. Fă rezervări pentru cine romantice cu grupuri mari. Nu uita să confirmi prezența la evenimentele la care ai fost invitat pentru a nu rata termenele limită.

Taur
Ești o persoană care face fapte bune, Taur. Luna intră în Săgetător, sectorul resurselor și secretelor comune. S-ar putea să-ți fie greu să nu faci ceva pentru cineva sau pentru o cauză, dar nu vei căuta recunoaștere sau apreciere publică. Vei prefera să păstrezi anumite acte de caritate private.

Gemeni
Ai ochii pe ceva ce-ți dorești, poate fi legat de afaceri sau de o persoană cu care ai plăcerea să colaborezi. Luna intră în Săgetător, sectorul tău al angajamentelor și parteneriatului. Adresează subiectul. Invită persoana la care te gândești să facă brainstorming cu tine și află nivelul ei de interes.

Rac
E timpul să reiei rutina de fitness, și de data aceasta vei vrea să incluzi partea ta fizică, emoțională și spirituală. Luna intră în Săgetător, sectorul  sănătății și rutinelor. Reînnoiește-ți abonamentul la sală sau mergi să cumperi haine de antrenament cool înainte de a te întoarce la sală în această săptămână.

Leu
Scoate acele cărți de colorat pentru adulți, Leu. Luna intră în Săgetător, sectorul creativității. Această zi este perfectă pentru a fi creativ și a face lucruri distractive care stimulează imaginația și mintea ta. Dacă îți place să colorezi, ia în considerare pictura sau să te joci cu alte medii artistice pentru distracție.

Fecioară
Ahh, ești atât de gata să te relaxezi. Luna intră în Săgetător, sectorul tău al familiei și casei. Această zi îți va stârni dorința de a sta în spate și de a lăsa pe alții să facă treaba. Dacă ai fost ocupat cu treburi legate de familie în weekend, vei vrea ca această zi să fie doar pentru tine.

Balanță
Vorbește clar și nu-ți peria cuvintele. Luna intră în Săgetător, sectorul tău al comunicării. Aceasta este una dintre acele zile în care sinceritatea funcționează bine. Veți constata, de asemenea, că concizitatea subiectului este greu de rezistat. Cu Luna în Săgetător, vei avea multe de spus.

Scorpion
Este întotdeauna înțelept să fii sincer cu situația ta financiară, mai ales dacă ai o relație serioasă sau ești deja implicat într-o relație. Luna intră în Săgetător, sectorul  banilor. Poți fi tentat să cheltui cu ideea că vei primi o primă sau o creștere salarială; totuși, este mai bine să cheltui în limitele posibilităților tale din ziua de azi.

Săgetător
Nu ești niciodată prea bătrân (sau prea tânăr) pentru a învăța ceva nou. Luna intră în Săgetător, semnul tău, și în sectorul dezvoltării personale. Înscrie-te la un curs sau ia în considerare participarea la unul dintre programele online gratuite disponibile pe diverse site-uri și aplicații de pe telefonul tău.

Capricorn
Uau, unele persoane nu pot fi de încredere, iar instinctele tale îți pot spune cine sunt acestea. Luna intră în Săgetător, sectorul dușmanilor ascunși. Ascultă-ți instinctele astăzi. Este mai bine să ții la distanță anumite persoane toxice pentru a evita orice dramă inutilă.

Vărsător
Îmbrățișări mari; anumite persoane din viața ta sunt uimitoare și atât de grijulii. De aceea, este întotdeauna bine să le recunoști pentru că sunt acolo. Luna intră în Săgetător, sectorul prieteniilor. Aceasta este ziua perfectă pentru a te conecta cu persoanele pe care le-ai cunoscut recent. Te vei bucura să cunoști pe alții care au aceleași interese.

Pești
Te ridici în ierarhie, Pești. Ești pe cale să primești vești despre o promovare sau o creștere a statutului social. Luna intră în Săgetător, sectorul tău al carierei. Acesta este o zi excelentă pentru a face mișcări importante, cum ar fi aplicarea pentru o promovare sau purtarea unei discuții sincere cu șeful tău pentru a afla cum te descurci la locul de muncă.

Lasă un comentariu