Horoscop rune 16-22 octombrie 2023. Mihai Voropchievici, veste dură pentru Tauri

Berbecii să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând. Schimbarea poate veni chiar pe 16 sau 17 octombrie, rapid, așa cum sunt și ei.

Taurii au o săptămână mai grea, mai complicată. Li se recomandă să aibă forță, tărie. Astrele le recomandă să fie rezistenți. E o perioadă în care nu toate vor merge așa cum își doresc ei. Nu rămâne decât să aștepte, nu să se impacienteze.

Gemenii au o săptămână în care îi decodificăm mai greu. Se învăluie într-o aură de mister. Nu vor să comunice cu cei din jur. Au nevoie de o perioadă de reverie, de reculegere, să fie ei cu ei și cu Cel de sus.

Horoscop rune 16-22 octombrie 2023. Racii primesc o indicație foarte clară. Trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția la serviciu, în societate și nu în ultimul rând în familie. Făcând asta, toți vor triumfa.

Leii vor susține o bătălie importantă

Leii au o atenționare că pot susține sau vor susține sigur o mică bătălie în săptămâna 16-22 octombrie. Tot runa vine și le recomandă să nu fie îngrijorați. N-au nevoie să se bată cu nimeni. Cu calm vor câștiga în mod sigur.

Fecioarele au gânduri, să facă schimb de locuință sau schimb de serviciu. În săptămâna următoare vor acționa favorabil într-o problemă care le preocupă în mod stringent și rapid.

Horoscop rune 16-22 octombrie 2023. Balanțele vor afla foarte curând un adevăr important care le va marca viața or le-o va schimba. Pentru fiecare Balanță, acest adevăr va acționa în mod diferit, în funcție de acțiunile lor din trecut.

Scorpionii au o săptămână cu semnificație dublă: fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor împlini. Ce-și puteau dori mai mult? Fertilitatea vine pentru cei care n-au copii, iar pentru alții fertilitatea poate fi și un loc de muncă bun de unde să își tragă foloase materiale.

Săgetătorii dau lovitura și se produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Saltul ăsta îl așteptau de ceva vreme, ce-i drept! Capricornii, în schimb, sunt anunțați că e aproape o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat. Capricornii merită și două cadouri căci sunt harnici, muncitori și răbdători totodată.

Horoscop rune 16-22 octombrie 2023. Vărsătorii îl au pe Wunjo. Au cam beneficiat de Wunjo pe parcursul acestui an. Wunjo s-a mutat, așadar, de la Pești la Vărsătorii.

Cât despre Pești, aceștia au o atenționare! Pot găsi răspunsul sau rezolvarea unei probleme angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Vor găsi rezolvări la multe lucruri, dar de data asta e nevoie și de sfatul celor din jur, al celor dragi.

Lasă un comentariu