Horoscop săptămâna 16-22 octombrie 2023. Previziuni astrale complete

Berbec

Horoscop săptămâna 16-22 octombrie 2023. Berbecii vor întâmpina multe situații neașteptate, care le va da toate planurile peste cap. Astrele le sfătuiesc că este momentul ideal pentru a-și revizui prioritățile, așa că trebuie să elimine din viața lor tot ceea ce nu le ajută să evolueze. În plus, Berbecii vor să fie remarcați, așa că se vor aglomera cu multe sarcini inutile.

Taur

În zilele următoare, Taurii se vor lovi de judecățile persoanelor din jurul lor, iar acest lucru s-ar putea să te afecteze destul de mult pe plan profesional, dar și personal.

Acești nativi trebuie să știe că orice părere venită din exterior nu este este bine intenționată, astfel că vor trebui să-și asculte propriile intuiții. Cu toate acestea, Taurii sunt zodii puternice și vor da la o parte orice persoană care le stă în cale.

Gemeni

În săptămâna 16-22 octombrie 2023, Gemenilor li se va cere un sfat prețios, dar vor regreta apoi că s-au implicat. Totodată, vor dori să se odihnească mai mult. Acești nativi cu principiile lor și se țin de ele. Tot ce își doresc este să nu fie deranjați.

Rac

Racii vor încerca să-și creioneze noi obiective, cu ajutorul evenimentelor care au loc în plan profesional. Racul este mai determinat ca niciodată să atingă apogeul propriei cariere. În plus, vor face multe lucruri care îi vor împlini pe toate planurile.

Leu

Evenimentele din perioada următoare vor fi destul de confuze pentru Lei. Astrele îi sfătuiesc să aleagă bine lucrurile care îi vor ajuta să prospere și să înțeleagă clar dacă dezvoltarea carierei este pe o pantă ascendentă.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane ambițioase și au căutat mereu modalități să-și depășească limitele. Pe plan amoros, partenerul de viață va rămâne persoana cheie din viața lor. Totuși, este posibil să-i dai multă putere atunci când vine vorba de deciziile personale extrem de importante.

Balanță

Săptămâna aceasta, Balanțele se vor lovi de o mulțime de situații complicate și neașteptate. Deși lucrurile nu vor ieși exact cum își doresc ei, este important să încerce să se mențină pe linia de plutire. În plus, vor cere ajutorul apropiaților în cazul în care se simt complet depășiți de situație.

Scorpion

Scorpionii vor cădea într-o stare de deznădejde, iar relațiile cu cei din jur nu sunt punctul forte al acestei săptămâni. De aceea, va fi nevoie de multă conștientizare și introspecție pentru a înțelege ce se ascunde în spatele acestor reacții.

Săgetător

Săgetătorii vor cu orice preț să-și atingă obiectivele profesionale, așa că vor fi de neoprit. Astrele le recomandă să facă o schimbare de perspectivă. Autenticitatea nu reprezintă un clișeu pentru Săgetători!

Capricorn

În săptămâna 16-22 octombrie 2023, vei reuși în sfârșit să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională. Capricornii sunt zodii extrem de muncitoare și cu obiective ambițioase, dar vor simți nevoia să stea alături de persoanele dragi. Va fi o săptămână liniștită pentru acești nativi.

Vărsător

 

Relațiile din viața ta nu îți oferă întotdeauna împlinirea de care ai nevoie. Indiferent de cum se prezintă în prezent cariera ta, tot vei continua să îți proiectezi noi obiective. Oamenii cu care locuiești sub același acoperiș reprezintă catalizatorul fericirii tale. Te raportezi la ei ca la singura parte autentică a vieții tale și asta le dă multă forță asupra ta.

Pești

Peștii reușesc mereu să se adapteze la contextele diverse în care se află. . Prezența lui Saturn în zodia ta are o influență asupra lucidității cu care te raportezi la ceea ce trăiești. Zilele acestei săptămâni te vor „antrena” pentru o viață mai așezată și mai împlinită. Este musai să aveți mai mult exercițiu în acest sens înainte de a vedea rezultate palpabile.

Lasă un comentariu