Horoscop săptămâna 23-29 octombrie cu Mariana Cojocaru. Eclipsa parțială de Lună ne va zgudui!

Berbec / Ascendent Berbec

Horoscop săptămâna 23-29 octombrie cu Mariana Cojocaru. Eclipsa parțială de Lună îi sancționează pe cei care, în perioada trecută dar și care va să vie, încearcă să calce pe cadavre pentru a își atinge scopurile. Atenție la sănătate și la iubirile cu probleme.

Taur / Ascendent Taur

Opozițiile care se creează cu planetele din constelația voastră, Uranus retrograd și Jupiter retrograd cu Soarele, și aspectele date de eclipsa parțială de Lună nu or să vă dea pace. Vă vor pune destinul pe jar. Vor fi vizate dragostea, cariera, business-ul, locul de muncă sau străinătatea. Unii nu știu ce decizie să ia legat de anumite chestiuni care țin de studii sau de spiritualitate, de evoluție. Acolo ceva s-a împotmolit. Regrete sau defecte? Acestea din urmă trebuie întâi înțelese, iar mai apoi rezolvate. Dacă nu corectăm anumite lucruri profunde și complexe, vor intra ca un bagaj karmic greu în viețile următoare.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Eclipsa parțială de Lună anunță faptul că se tulbură apele pe astrograma complexă, generală, pe zona carierei și a locului de muncă. Înotați în ape tulburi! E posibil ca în ultimii 2-3 ani să fi făcut anumite schimbări, luat anumite decizii care să fi fost făcute conjunctural sau impuse, deci lucrurile încă nu sunt limpezi. Prin urmare, perioada care vine e cu ape tulburi. Atenționări reale legate de sănătate. Persoanele cu afecțiuni cronice sau nerezolvare, fluctuante, trebuie să fie foarte atente.

Horoscop săptămâna 23-29 octombrie. Rac / Ascendent Rac

Săptămâna viitoare va fi ca o vâltoare de destin! Eclipsa parțială de Lună vă vizează în mod direct, vă poate da planurile și viața peste cap. Mai ales în zona copiilor, a prietenilor, a dragostei, a relațiilor care sunt foarte importante, cu implicare afectivă și emoțională pe măsură. Sunteți mai sensibili, cu valențe pozitive. Un Rac autentic trebuie să fie mare iubitor și foarte sensibil la nevoile celor din jur, iubitor de natură, de animale lovite de soartă. Nativii Rac care sunt duri, fac rău, care nu sunt atenți la nevoile celor din jur sunt atipici zodiei. Tiranii vor avea de suferit în perioada următoare.

Leu / Ascendent Leu

Soarele natal face aspecte de cuadratură cu Uranus retrograd, Jupiter retrograd în Taur cu eclipsa parțială de Lună, cu Soarele din Scorpion. Momente de cumpănă. Se conturează o săptămână plină de dileme, probleme ce își caută rezolvarea. Nu e de demnitatea Leului să suporte presiunea unor oameni care nu sunt de structura lor. Așa că aceste cuadraturi aduc momente de cumpene, dileme.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Horoscop săptămâna 23-29 octombrie. Eclipsa parțială de Lună este ca un sistem de ecuații cu mai multe necunoscute. Perioada care urmează vine să puncteze faptul că aveți de rezolvat mai multe lucruri. E o perioadă în care trebuie să analizați foarte bine ce urmează să faceți ca pași, demersuri. Poate să meargă pe zona actelor, chestiuni care să țină de justiție, copii, studii, carieră, orientare profesională sau adaptare. Risc crescut de accidente.

Horoscopul săptămânii cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Risc crescut de accidente și la zodia Balanță. Nici nu v-ați lins bine rănile după eclipsa de Soare, că vine un alt val care să vă izbească de stânci și să provoace alte răni. Multe chestiuni sunt de natură karmică, țin de trecutul vostru din altă viață, nu neapărat din familie. Altele, pentru anumite persoane tinere sau mature vor avea parte de multe probleme din trecut, din vieți anterioare. E o chestiune care ține de karma, cu care nu te joci. Dacă nu o înțelegi, nu ai cum să activezi dharma.

Horoscop săptămâna 23-29 octombrie. Scorpion / Ascendent Scorpion

Cei mai afectați de această eclipsă vor fi nativii Scorpion, pentru că este ultima dintr-un ciclu deja de 2 ani de zile. Vremuri grele, care vă vor zgudui viața din temelii. Este vorba de ultima serie de nativi Scorpion, deoarece unii au fost luați deja în colimator de această roată karmică. O să fie o serie dificilă pentru că vorbim de o zodie de Apă. Unii au înțeles anumite mișcări greșite pe care le-au făcut și își toarnă cenușă în cap. Alții pot să fie mai porniți, mai înverșunați, mai dornici să folosească acul și veninul din coada lor. Pentru ei vin vremuri grele.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Nu sunteți vizați în mod direct de eclipsa, ci mai degrabă în subsidiar, pentru niște decizii amânate sau greșite, neînțelese. Acestea au efect de bumerang, vin din trecut și pot acum să fie ca un revers al medaliei. Ce este strălucitor, vedeți, înțelegeți, vă lăudați, dar nu vedeți reversul medaliei și, acolo, lucrurile nu mai sunt la fel de simple.

Horoscop săptămâna 23-29 octombrie. Capricorn / Ascendent Capricorn

Horoscop săptămâna 23-29 octombrie. Risc crescut de accidente, dispute pe carieră, probleme cu prietenii sau autoritățile, în anumite situații. Pe această eclipsă parțială de Lună trebuie să fiți vigilenți și să aveți atenția distributivă. Nu vă înhămați la căruță dacă voi considerați că nu e locul vostru acolo.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Eclipsa de Lună cu Venus e precum pantoful Cenușăresei: nu orice pantof vi se potrivește. E important să înțelegeți mesajul astrelor, în sensul cel mai bun. Există aspecte de cuadraturi, care vă pot lua la întrebări. Pot să nu fie comode, dar care sigur vă vor pune în situații inedite ca să puteți să cântăriți lucrurile și să știți ce să faceți ca și demersuri, de aici înainte.

Horoscop săptămâna 23-29 octombrie. Pești / Ascendent Pești

Deviza săptămânii care urmează e una clasică: sentimentele la control! Eclipsa parțială de Lună se va produce în corelație cu axa Scorpion-Taur. Voi sunteți oameni care nu lasă lucrurile la voia întâmplări și observă, într-o masă mare de oameni, cine poate să aibă nevoie de suport, de ajutor, de o vorbă blândă, hop și voi! Deci sentimentele vor fi luate la control, pentru că nu sunteți indiferent și aspectul este legat de străinătate și de spiritualitate. Diferența o face zona pe care vă plasați, fie pe cea a spiritelor superioare, fie pe cea a spiritelor inferioare. Fiți atenți! E o perioadă în care vreți să vă cunoașteți mai bine, să vă desăvârșiți. Unii chiar se gândesc la anumite studii pe care le-au lăsat în coadă de pește. La alții, discutăm de starea de spirit și de atragerea unei stări de bine, de beautitudine, lumină și pozitivitate.

Lasă un comentariu