Horoscop săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Principalele previziuni astrale. Nativii care dau lovitura

Berbec

Săptămâna aceasta te vei concentra mai mult pe problemele de la locul de muncă și este posibil să îți neglijezi familia și prietenii. Încearcă să te mai relaxezi și să-ți faci timp pentru cei dragi.

Taur

În săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023 sosește răspunsul mult așteptat. Scopul tău a fost atins, cererea ta acceptată, contractul tău aproape semnat. Sărbătorește această mare victorie alături de soțul tău sau de persoana iubită.

Gemeni

Este o perioadă ideală pentru a petrece mai mult timp cu familia. Pe plan profesional, sunt șanse mari să obții o funcție la care visezi de foarte multă vreme. Ai motive de sărbătoare!

Rac

La locul de muncă apar unele nemulțumiri legate de bani și de relația cu superiorii. Este timpul să te reorientezi și să-ți cauți un alt serviciu, dacă lucrurile nu se rezolvă rapid.

Leu

Te ascunzi în spatele unei măști pentru a nu-ți arăta adevăratele sentimente, iar persoana iubită, prietenii sau cei dragi nu te pot înțelege. Încearcă să te deschizi şi să le spui ce simţi cu adevărat.

Fecioară

Se anunță o săptămână minunată pentru tine. Ai parte de multe reușite și reușești să atragi energii pozitive. Vei reuși să îți duci la bun sfârșit toate planurile pe care ți le-ai făcut.

Balanță

Vrei să rezolvi foarte multe lucruri în acelaș timp și te împarți în mai multe direcții, iar oboseala și stresul vor începe să își spună cuvântul. Pe plan personal pot apărea unele tensiuni în relația de cuplu.

Scorpion

Vei avea probleme serioase la locul de muncă. Cineva ți-a pus bețe în roate, șefii nu te mai agreează și banii nu mai vin. Pentru a face față situației, vei fi nevoit să te împrumuți de o sumă importantă.

Săgetător

Ai primit o propunere interesantă, dar nu te grăbi să dai un răspuns. Verifică detaliile contractului sau fișa postului. Cere sfatul unui avocat, dacă simți că este necesar.

Capricorn

Săptămâna aceasta nu începe prea bine pentru tine. Există tensiuni în familia ta, însă lucrurile se vor rezolva spre finalul intervalului. Partenerul de viață este alături de tine.

Vărsător

Ai muncit foarte mult, dar acum vei fi răsplătit cu un bonus. Cu banii primiți ai putea să pleci într-o excursie cu persoana iubită și să te relaxezi. Nu mai sta pe gânduri și fă-o!

Pești

Ai mare noroc în dragoste în această perioadă, fără să depui vreun efort considerabil. Mai multe persoane plăcute te vor aborda, dar tu nu te poți hotărî pe care dintre ele să o alegi.

Lasă un comentariu