Horoscop săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023. Surprize în plan financiar și sentimental pentru toate zodiile

Horoscop Berbec săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Nativii Berbec încep săptămâna cu mai multe deplasări, întâlniri, discuții, interviuri.

La începutul săptămânii, Venus, planeta iubirii, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că Berbecii pot avea parte de surprize în planul relațional. Pe de altă parte, ar putea să vină și ei cu ceva nou în relație, să accepte o provocare.

În partea a doua a săptămânii, registrul astral activează sectorul vieții de familie și casa intereselor financiare și este posibil să facă niște achiziții pentru casă, familie, să organizeze o întâlnire cu familia.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul subconștientului, izolării și trecutului. După o perioadă de câteva luni, în care Saturn i-a ajutat să conștientizeze anumite lucruri, acum Berbecii simt că s-au eliberat și pot porni pe o cale de evoluție.

Horoscop Taur săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

 

Nativii Taur încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară. Taurii cheltuie o sumă de bani pentru a cumpăra un cadou unei persoane dragi sau pe care doresc să o cucerească.

În prima jumătate a săptămânii, Venus, guvernatoarea nativilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Prin urmare, Taurii se pot îndrăgosti de o persoană nonconformistă sau cei care fac parte dintr-un cuplu mai vechi sunt invitați să aducă un suflu nou relației prin activități, care să îi scoată din rutină.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul relațiilor de prietenie, proiectelor pe termen lung și vieții sociale. Saturn a testat, blocat și amânat și a adus lecții de viață dure în aceste domenii. Acum registrul astral se schimbă și lucrurile vor reintra în normal.

Horoscop Gemeni săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru planurile personale, relaționale, dar și pentru viața de familie. Posibil să aibă susținere de la cineva din familie în luarea unei decizii, care privește cariera.

În prima jumătate a săptămânii, Venus, guvernatoarea casei iubirii, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Prin urmare, pot avea loc surprize în planul sentimental, să aibă loc răsturnări într-o situație, care părea fără ieșire.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul carierei, imaginii și statutului personal. Blocajele, amânările, dar și testele din sectorul profesional, care au avut loc în ultimele luni, în viața nativilor Gemeni, încep să dispară și să se vadă și rezultatele eforturilor.

Horoscop Rac săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

 

Posibil nativii Rac să aibă o stare mai puțin plăcută la începutul săptămânii, să le revină amintiri din trecut, relații sau situații, care i-au determinat să ia o decizie la un moment dat, pe care acum o regretă.

În prima jumătate a săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, pot avea loc evenimente neprevăzute în familie, în relația cu o rudă, să se schimbe un plan din cauze financiare. Pe de altă parte, este posibil să apară și sume însemnate în conturile lor.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul idealurilor, cunoașterii, sistemului educațional, sistemului de credințe, călătoriilor și schimburilor de experiență profesională. După o perioadă de câteva luni, în care Saturn a testat credințele Racilor, aceștia văd acum lucrurile dintr-o altă perspectivă de viață.

Horoscop Leu săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

 

Nativii Leu încep săptămâna cu preocupări pentru viața socială, ies la întâlniri cu prietenii, discută proiecte noi și fac planuri pe termen lung, care țin de casă și administrarea bunurilor.

În prima jumătate a săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, s-ar putea să vină niște bani neașteptat, să se mărească veniturile, dar să apară și cheltuieli neprevăzute. Dacă au accesat un credit, Leii primesc răspuns favorabil.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul intereselor financiare și intimității, sectoare pe care le-a testat în ultimele luni. Saturn i-a învățat pe nativi să-și administreze mai bine cheltuielile și să se reorganizeze din punct de vedere financiar.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

 

Nativii Fecioară încep săptămâna cu rezolvarea unor chestiuni profesionale. Discută cu șefii sau cu persoane de decizie sau află de la colegi de unele schimbări, care pot avea loc în perioada următoare.

În prima jumătate a săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Prin urmare, este posibil ca Uranus să aducă evenimente neprevăzute în planul sentimental, dar și-n cel financiar. Fecioarele se pot îndrăgosti de cineva care le apare brusc în cale sau într-o călătorie, când merg să rezolve o chestiune birocratică.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul relațiilor și parteneriatelor, care a fost testat în ultimele luni. Lucrurile par să reintre în normal, iar Fecioarele să nu mai simtă presiune din zona relațională.

 

Horoscop Balanță săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

 

Nativii Balanță încep săptămâna cu preocupări pentru studii, cursuri, participarea sau organizarea unor evenimente în spațiul social, privind o călătorie sau un schimb de experiență profesional. De asemenea, s-ar putea să rezolve și un context financiar.

În prima jumătate a săptămânii, Venus, guvernatoarea lor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului și guvernatorul casei iubirii. Pentru că Venus traversează o casă a trecutului este posibil să apară cineva din trecut cu care nativii să înceapă brusc sau să continue o poveste de dragoste.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul muncii și sănătății. Se încheie o perioadă solicitantă, de câteva luni, la locul de muncă, dar și privind sănătatea.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

 

Nativii Scorpion încep săptămâna cu discuții despre bani sau pregătesc un cadou cuiva drag. De asemenea, iau decizia de a începe un regim de viață sănătos, prin sport și mai ales prin alimentație.

În prima jumătate a săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, care se află în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor. Prin urmare, planurile Scorpionilor se pot schimba brusc și cu surpriză, iar relația cu partenerul de cuplu să fie îmbunătățită datorită unor evenimente pe care nativii le declanșează.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul sentimental, al relațiilor cu copiii, privind creativitatea, distracția, dar și valorificarea unor pasiuni. După o perioadă de câteva luni, în care Saturn a testat relațiile sentimentale, dar și cu persoanele dragi, Scorpionii și-au învățat lecțiile.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

 

Nativii Săgetător discută, negociază și încheie contracte la începutul săptămânii. În sfera profesională este posibil să primească oferte, pe care să le ia în calcul în următoarea perioadă.

În prima jumătate a săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Prin urmare, este posibil să apară schimbări bruște la serviciu, în sarcini sau în programul de lucru. Pe de altă parte, unii nativi se pot îndrăgosti de cineva de la serviciu sau cunoscut prin intermediul activităților profesionale și să înceapă o legătură romantică.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Saturn a testat, în ultimele luni, relațiile de familie, a adus blocaje, însă acum nativii scapă de teste, pentru că și-au învățat lecțiile și au dat dovadă de responsabilitate atunci când vine vorba de familie.

Horoscop Capricorn săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

 

Nativii Capricorn încep săptămâna în forță la locul de muncă, cu discuții despre proiectele noi. Capricornii au idei și doresc să aducă îmbunătățiri în activitățile de pe urma exercitării profesiei. De asemenea, Capricornii au idei de afaceri, să înceapă o activitate pe cont propriu cu un prieten.

În prima jumătate a săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, s-ar putea o speculație financiară să le aducă mai mulți bani. În planul sentimental, Capricornii ar trebui să se pregătească de schimbări și de surprize plăcute.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul comunicării, învățării, interacțiunii cu ceilalți și negocierilor. Se încheie o perioadă în care nativii nu au putut să exprime prea bine ce gândesc, negocierile nu au dus acolo unde se așteptau, dar au învățat niște lecții importante privind interacționarea cu ceilalți.

Horoscop Vărsător săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

 

Nativii Vărsător ar putea să-și prelungească weekendul cu o zi-două libere, mai ales dacă nu au așa multă treabă la serviciu și se potrivesc la program cu partenerul de cuplu. Pe de altă parte, sectorul creativității este susținut și au idei originale, pe care vor să le prezinte șefilor.

În prima jumătate a săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, guvernatorul lor. Așadar, s-ar putea să primească o sumă de bani, pe care o investesc în casă sau partenerul este cel care susține o serie de cheltuieli, în perioada următoare, pentru a obținut un bonus sau o primă.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul banilor obținuți de la serviciu sau din alte colaborări. În ultimele luni, Saturn a adus restricții și amânări în planul financiar. Odată cu deblocarea casei banilor, Vărsătorii ar putea să reia niște discuții salariale.

Horoscop Pești săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Nativii Pești încep săptămâna cu preocupări pentru rezolvarea unor treburi administrative, ale casei sau ajută pe cineva din familie într-o chestiune, care are legătură cu un demers birocratic.

În prima jumătate a săptămânii, Venus, micul benefic, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului. Prin urmare, comunicarea cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care se desfășoară activități este bine susținută. Apar informații și vești surpriză în planul profesional, iar în planul relațional se rezolvă o situație mai veche. Pe de altă parte, nativii singuri ar putea să își întâlnească jumătatea la un drum scurt.

Evenimentul astral important al săptămânii este revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcarea directă, din 4 noiembrie, prin zodia Pești, prin sectorul personalității. Se duce presiunea de pe umerii nativilor și nu vor mai resimți ca o povară tot ce li se întâmplă, rolul lui Saturn fiind acela de a le preda niște lecții de viață.

Lasă un comentariu