Horoscop săptămânal: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Viața intimă, cu precădere cea emoțională, se va afla în centrul energiilor astrale pentru această săptămână. Va fi nevoie să te decizi care este direcția spre care vrei să continui din punct de vedere profesional. Deși se impune să faci alegeri în acest sens, este important să fii în armonie cu ceea ce îți dorești cu adevărat.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar această săptămână este promițătoare din acest punct de vedere. Oferă-le celor din jur ocazia să vorbească despre propriile sentimente! Este dreptul lor!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Indisponibilitatea ta emoțională în raport cu anumite persoane devine din ce în ce mai evidentă. Nu mai ești dispusă să faci compromisuri. De-a lungul vieții te-ai pus mereu pe locul al doilea. Te bucuri din plin de noile începuturi de care ai parte și acest lucru este observabil și la nivel energetic. A venit momentul tău de glorie! Bucură-te din plin!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Lași deoparte persoane care ți-au dat loc în viața lor. Te concentrezi doar pe carieră și din cauza asta nu mai vezi nimic în jur. Este alegerea ta, desigur, dar dacă peste un timp vor apărea regretele? Săptămâna aceasta vei fi mai activă în plan social. Ai nevoie să cunoști oameni noi pentru a demara o serie de proiecte profesionale.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Modul în care te percep cei din jur este strict problema lor. Nu te mai preocupa de lucruri care nu te vizează și asupra cărora nu ai niciun control! Relațiile din viața ta sunt pe o pantă ascendentă de dezvoltare deoarece dedicarea ta este reală și constantă. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Energiile din jurul tău sunt destul de agitate pe parcursul acestei săptămâni, iar tu vei resimți din plin această tensiune. Atunci când ești dezamăgită într-o anumită relație, nu te mai agăța de ideea că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții. Odată ce persoanele în cauză nu îți oferă afecțiune, susținere sau înțelegere, nu ai de ce să accepți să rămână în viața ta.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Indiciile pe care le primești la nivel somatic vorbesc clar despre cum ești tu de fapt din punct de vedere emoțional. Încrederea pe care o acorzi anumitor persoane te ajută să te relaxezi și să fii sigură pe ceea ce reprezinți ca femeie. Consideri că nu trebuie să fii în permanență în control. Și este încurajator să poți face asta!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

În această perioadă ai nevoie de rezultate în carieră pentru a-ți menține motivația la cote maxime. Pentru tine deadline-urile strânse sunt precum o provocare deoarece vrei să îți demonstrezi abilitățile. Chiar dacă resimți o stare de confuzie destul de puternică, îți dai seama că acțiunile pe care le faci te vor aduce mai aproape de obiectivele stabilite.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Diferenţele de opinie, remușcările şi conflictele din plan personal arată că nu ești prea bine cu tine. Având în vedere toate aceste aspecte, este de la sine înţeles că în perioada următoare viaţa profesională nu va fi prioritară pentru tine. Ai nevoie să îți concentrezi atenția pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Confirmarea socială de care ai nevoie în permanență îți dictează toate acțiunile. Indiferent de punctul în care te afli în relația personală, îți dorești mult mai mult de la cel de lângă tine. Este nevoie să fii conștientă de propriile nevoi deoarece ele îți dictează acțiunile. Te înconjori de persoane disponibile emoțional deoarece ai nevoie de susținerea lor.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Ești conștientă că drumul spre succesul la care visezi poate fi unul anevoios. Zi de zi, lucrezi la reziliență și la a învăța totul despre propriile limite pentru ca viața ta să fie una mai ușoară, mai lină. Pentru tine, toamna aceasta este despre începuturi. Vei lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine pentru a nu te mai încărca negativ.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 30 octombrie – 5 noiembrie 2023

Chiar dacă este vorba de viața personală sau de cea profesională, de relații, de finanțe, totul decurge într-un ritm organizat și cu care tu te simți confortabil. Disonanţa astrală actuală indică totuşi o insatisfacţie emoţională. Este nevoie să fii mai „așezată” din punct de vedere psihic pentru a reuși să faci față cu mai multă seninătate provocărilor de zi cu zi.

Lasă un comentariu