HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 31 IULIE – 6 AUGUST 2023. CUM SUNT AFECTAȚI NATIVII DE LUNĂ PLINĂ DIN VĂRSĂTOR DIN 1 AUGUST

Redactie

Berbec – Popularitatea este în creștere însă moderația și disciplina sunt esențiale!

Ai spor și eficiență în ceea ce-ți propui să realizezi grație organizării și perseverenței cu care îți gestionezi resursele materiale și financiare. Unele chestiuni care vizează planul domestic sau un proiect de muncă îți pot da bătăi de cap îngreunând comunicarea cu cel de lângă tine. Popularitatea ta va fi în creștere prin prisma Lunii Pline din Vărsător din 1 august care te îndeamnă să-ți evidențiezi talentul și creativitatea pe plan social sau romantic. Ești tentat să faci unele speculații financiare, achiziții, cadouri sau un exces într-o anumită privință, deci moderația și disciplina sunt esențiale.

Taur – Gestionarea unor aspecte socio-profesionale necesită atenție!

Deși ești entuziasmat în privința unui proiect important pentru tine, nu toată lumea pare să-ți susțină acest entuziasm, fapt care îți poate scădea încrederea în unele persoane pe care mizai. Totuși dacă te simți conectat cu propriul suflet și te lași ghidat de intuiție, vei știi exact care sunt pașii necesari. Luna Plină din Vărsător de marți accentuează importanța unor ambiții socio-profesionale sau responsabilități care trebuie gestionate cu atenție. În weekend deși ești super încrezător în privința unor lucruri, evaluează cu atenție impactul pe care îl au asupra familiei.

Gemeni – Claritatea gândurilor și a cuvintelor este cheia reușitei!

Dacă întâmpini momente în care te simți suprasolicitat la muncă, în care nu ești motivat de ceea ce faci sau nu ești mulțumit de modul în care ești perceput în exterior, sfatul sau ghidarea cuiva îți este de mare folos, chiar dacă este oferită într-un mod confidențial. Luna Plină din Vărsător din 1 august te îndeamnă să-ți găsești propriul adevăr, să fii liber și să ai curajul de a-ți exprima această libertate fizică sau intelectuală. Însă pentru acest lucru este important să-ți depășești unele temeri, să-ți alegi cu atenție informațiile sau sfaturile potrivite și să cultivi o disciplină mentală benefică.

Rac – Evaluează dacă „investițiile” făcute generează câștigul dorit!

Speranțele sau așteptările pe care le ai pe marginea unui lucru sunt mari și ești dispus să depășești toate piedicile care apar pentru a le vedea realizate. Luna Plină din Vărsător din 1 august evidențiază situația unei relații sau chestiuni în care ești profund implicat emoțional sau financiar. Este important să echilibrezi investițiile făcute cu “profitul” de care ai parte iar dacă acest echilibru nu există, va trebui să faci unele schimbări. Păstrează-ți o abordare financiară realistă și oricât de mult ai vrea să-ți satisfaci unele dorințe sau să-ți finantezi unele visuri, asigură-te că alegerea este potrivită și benefică.

Leu – Reechilibrarea situației într-un parteneriat!

Reechilibrarea situației între tine și un partener, indiferent de natura parteneriatului reprezintă tema săptămânii. Luna Plină din Vărsător de marți te ajută să conștientizezi în ce stadiu se afla o anumită relație. Ți se poate cere să fii mai conectat cu nevoile sau dorințele celuilalt sau poate exista o parte din tine care își dorește mai multă libertate în a-și urma propriile nevoi cu care celălalt nu este de acord. Dacă o parte din aceste neînțelegeri vizează perspective financiare diferite, lucrurile trebuie discutate. Totuși, în weekend ești decis să investești în ceva important pentru tine, personal sau profesional indiferent de perspectivele celor din jur.

Fecioară – Eliberează-te de ceea ce te constrânge fizic sau emoțional!

Aspectul pozitiv dintre Marte din semnul tău și Jupiter din Fecioară îți amplifică încrederea în ceea ce vrei să realizezi, mai ales dacă vizează o expansiune a personalității tale ca și imagine sau cunoaștere. În același timp va trebui să fii pregătit pentru opoziție sau impedimente din partea unor persoane mai conservatoare. Luna Plină din Vărsător te îndemna să te organizezi mai bine cu munca, rutina zilnică și chiar sănătatea, eliberându-te de acele gânduri, tipare, persoane care au un impact mai puțin benefic asupra ta. Totuși dacă cineva va avea nevoie de susținerea ta în weekend, îți va fi greu să refuzi.

Balanță –Fii liber în a-ți manifesta creativitatea și unicitatea!

Ceva ce-ți place sau iubești ca și lucru, activitate sau persoană se va afla în centrul atenției tale grație Lunii Pline din Vărsător din 1 august. Conștientizezi că vrei să fii mai autentic cu sentimentele tale față de cineva sau mai creativ și mai vizibil într-un domeniu de interes pentru tine sau cu o pasiune pe care o ai. Deci ești susținut în a te pune în valoare chiar dacă există tot felul de dubii sau rețineri în a te exprima așa cum îți dorești mai ales în prima parte a săptămânii. În weekend o discuție cu cineva poate amplifica intensitatea unor dorințe față de ceva sau cineva, însă rămâi realist și practic în gândire.

Scorpion – Susținerea unor persoane este binevenită!

Conexiunea cu oamenii potriviți îți este de mare folos. Poate fi de natură socio-profesională susținându-te în carieră sau poate fi un prieten sau o activitate de grup care îți împărtășește din interese și hobby-uri. Totuși, unele proiecte sau activități pot decurge mai greu dacă întâmpini persoane mai rigide ca și mentalitate. Luna Plină din Vărsător te îndeamnă să abordezi o situație personală sau profesională cât mai autentic și mai liber posibil, fiind aliniat cu tine pe plan emoțional, cu ceea ce-ți conferă siguranță și securitate. Interacțiunea cu cineva te poate ambiționa într-o anumită privință.

Săgetător – Puterea gândului și a cuvântului deschide noi orizonturi!

O planificare realistă, practică și organizată este elementul de bază care îți asigură succesul. Chiar dacă nu ai susținerea pe care ți-o dorești din partea cuiva sau ritmul desfășurării unor proiecte este mai lent decât ți-ai fi dorit, ai voința și determinarea să mergi mai departe. Cu Lună Plină din Vărsător din 1 august pe axa comunicării și a călătoriilor, va fi important să fii deschis la un nou mod de a-ți transmite mesajul, de a negocia ceva sau de a prezenta un serviciu sau o activitate, unul care să fie mai liber și mai nonconformist. Dacă ești tentat să vizitezi un loc deosebit, altfel decât cele pe care le frecventezi deja, va trebui să-ți modifici un pic programul.

Citeste continuarea pe cancan.ro

Lasă un comentariu