Horoscop zilnic 15 octombrie 2023. Săgetătorii nu sunt în formă bună, nici fizic, nici psihic, ce se întâmplă cu Scorpionii

Berbec

 

Astăzi, Luna formează o conjuncție cu Marte, guvernatorul tău, în sectorul intereselor financiare și relațiilor intime. S-ar putea să ai niște revelații și inspirație într-un context financiar, să iei o decizie legată de finanțele deținute la comun cu partenerul sau să faci o schimbare în relația cu acesta.

 

 

Taur

 

Luna formează, astăzi, un aspect strâns cu Marte, planeta acțiunii, în casa relațiilor tale. Contextul astral este favorabil îmbunătățirii relațiilor și luării unor decizii importante pe termen lung. Evită, totuși, să intri în conflicte sau să-ți impui punctele de vedere, chiar dacă soluțiile găsite de tine sunt mai bune decât ale partenerului!

 

Gemeni

 

Astăzi, ai parte de o zi dinamică în planul activităților gospodărești, rutinei zilnice și sănătății. Conjuncția pe care Luna, în tranzit prin zodia Scorpionului, o formează cu Marte, planeta acțiunii, ar putea să aducă multă energie și inițiative, dar și decizii pripite într-un context sentimental. Evită să intri în conflicte și lasă lucrurile să se desfășoare normal!

 

Rac

 

Atenție, astăzi, pentru că ai impulsul de a intra în conflicte cu familia, partenerul sau rudele acestuia! Viziunile voastre sunt diferite și nu te lași până când lucrurile nu se desfășoară conform planurilor tale. În partea a doua a zilei, s-ar putea să cooperezi mult mai bine și să înțelegi și perspectiva celorlalți.

 

Leu

 

Conjuncția care se formează, astăzi, între Lună și Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion, îți aduce preocupări pentru casă, familie și treburile gospodărești. S-ar putea să fie nevoie să faci rost de niște bani pentru o reparație mai mare la casă și soluțiile financiare vor veni de acolo de unde te aștepți mai puțin.

 

Fecioară

 

Luna formează, astăzi, un aspect strâns cu Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion, respectiv în sectorul asociat comunicării, gândirii, dezbaterilor, opiniilor și deplasărilor. Așadar, ești foarte activă în comunicare, îți spui părerile mai direct, cu riscul să intri conflicte. Comunicarea cu partenerul este importantă și poți înțelege un context din trecut, care te-a făcut să suferi, să treci mai ușor peste acea situație și să o accepți.

 

Balanță

Aspectul strâns pe care Luna îl formează, astăzi, cu Marte, planeta acțiunii, în zodia Scorpion, vine să-ți aducă preocupări pentru situația financiară, încasarea unor sume de bani și socoteli pe care le faci împreună cu partenerul de cuplu. S-ar putea să decizi să deschizi un cont de economii.

 

Scorpion

 

Astăzi, se anunță o zi dinamică, pentru că Luna formează un aspect strâns cu Marte, guvernatorul tău, în casa personalității. Este posibil să intri în conflicte, dacă nu reușești să ții sub control sentimentele. S-au adunat mai multe nemulțumiri și astăzi este posibil să le spui, iar interlocutorii tăi să nu reacționeze prea bine. Recomandarea astrelor este să ai grijă la ton și să nu faci acuzații nefondate.

 

Săgetător

 

Astăzi, nu te afli în cea mai bună formă, nici fizică, nici psihică, mai ales că Luna formează un aspect strâns cu Marte, planeta acțiunii, în casa subconștientului, izolării și frământărilor interioare. S-ar putea să nu poți să-ți exprimi nemulțumirile, pentru că în interior ești foarte agitată. Un lucru bun ar putea ieși din această situație: faptul că îți vei da seama unde anume greșești într-o situație care are legătură cu relația ta, cu persoanele dragi, partenerul, copiii sau părinții.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să intri în conflicte cu prietenii. Deși ai intenții bune, poți strica niște relații, așa că ai grijă și folosește constructiv energia lui Marte, planeta acțiunii, care dinamizează sectorul relațiilor de prietenie și a planurilor pe termen lung.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să discuți cu cineva din familie despre intențiile tale din sfera profesională. La serviciu se întâmplă lucruri, care nu-ți sunt pe plac și ai de gând să faci o schimbare de direcție. În familie pot să apară evenimente neprevăzute, unele dintre ele având legătură cu un aparat electrocasnic, care se poate strica.

 

Pești

 

Astăzi ești foarte activă în planul social, ieși la evenimente sau în oraș cu prietenii. De asemenea, poți programa o călătorie, să discuți cu persoane cu experiență mai mare ca a ta, de la care să obții  sfaturi bune. De asemenea, te poți înscrie la niște cursuri sau să-ți comanzi niște cărți de dezvoltare personală.

Lasă un comentariu