Horoscop zilnic 20 octombrie 2023. Vărsătorii sunt dați peste cap de o situație din viața amoroasă, Peștii au parte de conflicte

Berbec

 

Ai grijă astăzi la comunicare, pentru că ești pusă pe fapte mari și nu vrei să mai tolerezi niciun derapaj, nici din partea perechii de viață, nici din partea celor cu care lucrezi! Aspectul tensionat, care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Pluton, din casa carierei și imaginii, ar putea să-ți aducă puțină neîncredere în forțele tale și de aici să reacționezi mai impulsiv, să proiectezi pe alții problemele.

 

 

Taur

 

La serviciu s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și colegi sau șefi. Îți impui punctele de vedere, chiar dacă știi că nu ai dreptate în totalitate, dar reacționezi total diferit de până acum și ceilalți vor fi surprinși de atitudinea și acțiunile tale.

 

Gemeni

 

Astăzi nu este o zi bună pentru a discuta nemulțumirile din sfera sentimentală și cu atât mai puțin de a lua decizii importante, pentru că s-ar putea să te pripești. Furia nu te ajută, iar aspectul tensionat, care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Pluton, din casa transformărilor profunde, va scoate la suprafață anumite chestiuni în cuplu, care nu-ți vor conveni.

 

Rac

 

Ai grijă, astăzi, la relația cu partenerul de cuplu, pentru că aspectul, care se formează între Pluton din casa relației, și Mercur, din casa vieții de familie, ar putea să te facă să nu mai tolerezi anumite aspecte. În funcție de ce cuvinte vei folosi, vei rezolva sau nu situația de criză. Ai o tesiune interioară pe care tinzi să o proiectezi pe partener.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să intri în conflicte de idei cu colegii de serviciu, să fii nemulțumită de salarizare, mai ales dacă sarcinile s-au înmulțit și stai tot mai mult peste programul de lucru. Decât să stai cu frustrări, mai bine inițiază un dialog cu șefii și rezolvă situația!

 

Fecioară

 

Deși contextul astral este destul de tensionat de aspectul conflictual dintre Mercur, guvernatorul tău, și Pluton din casa iubirii și aventurilor romantice, s-ar putea să găsești rezolvare și soluții să aplanezi o ceartă și să privești lucrurile și dintr-o altă perspectivă. Programează o plimbare în afara orașului în weekend și vei vedea că lucrurile se îndreaptă.

 

Balanță

 

Astăzi, Mercur, pe ultimul grad din zodia Balanță, formează un aspect tensionat cu Pluton, guvernatorul banilor, în tranzit prin casa familiei. Așadar, este posibil să apară discuții despre bani, tensiuni și conflicte din cauza unor cheltuieli mai mari și a faptului că nu ați administrat eficient un buget și acum aruncați vina unul asupra altuia.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează, astăzi, casa comunicării și formează un aspect armonios cu Venus, micul benfic, în prima parte din zi. S-ar putea să ai susținere de la prieteni sau de la colegi, care te apreciază pentru munca depusă. Aprecierile ajung și la urechile șefilor și ai putea încerca să obții o mărire salarială. Pe de altă parte Mercur, din casa frământărilor interioare, formează un aspect tensionat cu Pluton, guvernatorul tău, și recomandarea astrelor este să nu iei decizii importante.

 

Săgetător

 

Astăzi, s-ar putea să încasezi niște sume importante de bani, însă aspectul tensionat, care se formează între Mercur și Pluton din casa banilor ar putea să te împingă să faci niște achiziții neinspirate și de aici să înceapă o dispută cu partenerul de cuplu. Recomandarea astrelor este să te sfătuiești cu acesta înainte și să luați împreună o decizie.

 

Capricorn

 

Atenție, astăzi, la relațiile cu șefii sau cu persoane cu autoritate, pentru că este posibil să apară dispute, să nu accepți niște decizii. S-ar putea să fie o luptă de putere între tine și sefi, să nu mai tolerezi anumite situații, care se întâmplă de o perioadă mai mare de timp, să-ți spui destul de agresiv părerea și chiar să strici niște relații. Recomandarea astrelor este să-ți oprești impulsurile și să inițiezi un dialog când ești calmă.

 

Vărsător

 

Universul tău interior este puțin dat peste cap de unele situații, care au apărut în planul sentimental și în raportul de forțe între tine și partener. S-ar putea să ai niște conștientizări și să nu mai accepți o situație, să vrei să pui stop sau să luați o pauză până îți dai seama ce vrei să faci în viitor. În partea a doua a zilei, mergi la cumpărături și-ți faci niște plăceri.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să ai niște dispute cu prietenii, să nu reușești să recuperezi o sumă de bani și de aici să se iște conflicte. Și-n planul profesional, apar neînțelegeri în administrarea unui buget. Evită să faci acuzații, să-ți verși nervii pe cine nu trebuie și încearcă să accepți o situație, pe care nu o poți schimba momentan.

Lasă un comentariu