Horoscop zilnic, 22 iulie 2023. Ia o pauză și privește lucrurile din jurul tău

Redactie

Berbec

Nu există nicio scuză pentru lenea de astăzi. Ridică-te din pat înainte de prânz. Cu cât ești mai activ, cu atât vei fi mai fericit. Ieși în aer liber și ascultă ce are de spus vântul. Fii activ și flexibil. Nu este nimic greu în emoțiile celorlalți, așa că menține lucrurile ușor și active.

Taur

Nu lăsa lucrurile să stagneze. Este timpul să iei măsuri. Vezi cât de departe poți merge în tot ceea ce faci. Ia o pauză de la intensitatea emoțională obișnuită și bucură-te de soare și de conversația ușoară. Păstrează totul energic și optimist. Ia măsuri dacă ai rămas sunt în urmă cu scopurile tale.

Gemeni

Ai scăpat de o greutate dar există încă o mare cantitate de dramă emoțională care trebuie să se rezolve de la sine. Mergi la o plimbare sau la jogging în această după-amiază pentru a-ți crește capacitatea pulmonară, ritmul cardiac și simte cum îți pompează sângele prin tot organismul. Cu cât ești mai activ, cu atât mai mult vei putea să rezolvi problemele.

Rac

Ia o pauză și privește lucrurile din jurul tău. Bucură-te de o seară cu prietenii. Mergi la un film sau la o piesă de teatru. Socializează mai mult și vei putea elibera o parte din tensiunea pe care s-ar putea să nu-ți dai seama că o ai înăuntru.

Leu

Fii atent la știrile de astăzi, și nu doar la cele generale, ci la unele vești inedite. Sporește-ți cunoștințele despre lume. Informația este o parte importantă a câștigării puterii.

Fecioară

Astăzi este o zi grozavă să sari din pat și să faci lucruri. S-ar putea să te simți nehotărât dar nu te agita.Nu trebuie să-ți iei angajamente mari. Te vei descurca bine să sari de la o sarcină la alta. Ieși în aer liber și spune ce ai în minte. 

Balanță

Numele jocului de astăzi este acțiune. Aerul s-a curățat și parcă ți-a fost ridicată o greutate de pe umeri. S-ar putea să experimentezi o explozie bruscă de energie fizică mergând pe jos sau la o plimbare lungă cu bicicleta.  

Scorpion

Este timpul să-ți pui abilitățile de comunicare la lucru. Emoțiile sunt strâns legate de acțiunile tale, iar lucrurile vor căpăta un ton mult mai ușor decât au avut în ultimele două zile. Respiră adânc și găsește o modalitate de a te elibera de tensiune.

Săgetător

Ai multă rezistență fizică. Ar trebui să te gândești să mergi la sală pentru a elibera o parte din energie. Angajează-te în sporturi de echipă sau ceva care implică strategie și o bună coordonare. Ia o rachetă de tenis sau alătură-te la un meci de baschet. 

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Lasă un comentariu