Horoscop zilnic, 28 octombrie 2023. Ai grijă să nu iei totul ca pe o ofensă personală

Berbec

S-ar putea să te simți ca un mediator între două tabere sau poți fi tu cel aflat într-o luptă și ai nevoie de mediere. Marea problemă a tensiunilor de astăzi este că o parte ar putea fi încăpățânate și legate de fapte și adevăr,iar cealaltă este legată de o perspectivă mai largă, dar nu neapărat una realistă. Faptele s-ar putea deforma, în funcție de cine le livrează.

Taur

 

Ai grijă să nu iei totul ca pe o ofensă personală. Acțiunile altora te pot răni emoțional, dar nu trebuie. Atâta timp cât ești capabil să menții o perspectivă sănătoasă asupra situației, vei vedea că multe dintre comportamentele care te supără sunt rezultatul nesiguranței altcuiva.

Gemeni

Tensiunea poate fi frustrantă pentru tine. S-ar putea să te întrebi de ce oamenii nu se pot înțelege. Răspunsul ți se pare simplu, cu atitudinea ta degajată. Din păcate, există ego-uri mari și atitudini nerealiste implicate care fac dificil pentru alți oameni să vadă lucrurile atât de simplu. S-ar putea să descoperi că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te îndepărtezi de foc.

 

Rac

Tensiunea poate apărea printre prieteni atunci când cineva se simte brusc ignorat. Fă tot ce poți pentru a rămâne pe subiecte la care toată lumea poate contribui în mod egal. A rămâne uniți este cheia. Împreună sunteți aliați extrem de puternici.

Leu

 

Spiritul tău plin de viață și imaginație este în ton cu colectivul. Nevoia unei conștiințe lumești și a unei umanități în evoluție a devenit mai evidentă pentru tine odată  cu trecerea timpului. Aceste probleme apar astăzi, dar nu fi surprins dacă primești o verificare a realității. Visele tale pot fi nerealiste. Cineva ar putea încerca să-ți spargă bula, așa că fii atent. Nu pierde din vedere obiectivele tale.

Fecioară

Tocmai când încetinești, simplifici și planifici, lucrurile încep din nou. Imaginația ta începe să zboare dar o parte din tine vrea să o tempereze. Ultimul lucru pe care mintea ta artistică vrea să o facă este să încetinească. Rezolvarea acestui conflict interior poate fi dificilă, dar este posibil. Aceste două părți sunt în aceeași echipă, nu opuse.

Balanță

Simțul tău de joc s-ar putea să te bage în necazuri. Acest tip de atitudine s-ar putea confrunta cu cineva care încearcă să rămână concentrat și să ia lucrurile în serios. Este dificil pentru tine să știi cât de departe să împingi o situație. Poate vrei să forțezi cealaltă persoană să se alăture escapadelor tale, dar vezi și nevoia de a te acomoda și de a deveni serios.

Scorpion

Gadget-urile și dispozitivele noi care ar trebui să faciliteze realizarea anumitor sarcini pot provocade fapt mai multă confuzie. De multe ori vrei să faci lucrurile în mod demodat. Chiar dacă oamenii pot râde de tine, ai tendința de a insista că vechea metodă este cea mai bună. Fă-ți timp pentru a finaliza treburile și sarcinile astăzi.

Săgetător

Ai grijă să nu exagerezi cu sarcasmul tău. Unii oameni iau în serios comentariile tale. Nu toată lumea îți înțelege umorul. Acest lucru ar putea face comunicarea neclară uneori. Oferă o poveste simplă, fără exagerare sau înfrumusețare. Nu spune doar adevărul, spune tot adevărul. Te vei simți mai bine.

Capricorn

Imaginea de sine ar putea fi o problemă dificilă pentru tine. Poate ai pictat o idee falsă despre tine în ultima vreme. În efortul de a-ți acoperi nesiguranța, este posibil să nu fi spus celorlalți cum te simți Când te uiți într-o oglindă, poți descoperi că persoana pe care o vezi este destul de diferită de persoana pe care o văd ceilalți. Acest conflict interior te poate pune în unele situații incomode.

Vărsător

S-ar putea să simți că nu ai unde să te întorci. Realitatea este un lucru înfricoșător de înfruntat. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să fii serios. Dar îți este greu să obții satisfacție din lumea fanteziei tale. Visele tale te atrag, dar îți este frică să cedezi acestei tentații pentru că simți un puternic simț al datoriei față de alți oameni și locuri.

Pești

Ai un puternic sentiment de sine. Preia conducere, în loc să le lași să preia ele controlul asupra ta. Dar acest sentiment de independență și încredere în sine îi oate amenința pe alții. Sunt unii care se simt în siguranță știind că te bazezi pe ei. Aceasta este una dintre acele zile în care s-ar putea să simți câteva dureri de creștere, pe măsură ce personalitățile în schimbare se ciocnesc cu modele de comportament confortabile.

Lasă un comentariu