Horoscop zilnic pentru duminică, 23 iulie 2023. Discuție aprinsă pentru Capricorn

Redactie

Berbec

Astrele sunt aliniate în favoarea ta și îți aduc beneficii materiale și financiare. Primești o sumă importantă de bani sau o moștenire.

Taur

Pașii mici, dar siguri te duc la îndeplinirea dorințelor. Ești pe drumul cel bun datorită ambiției, dar mai ales perseverenței.

Gemeni

Alegi să nu mai trăiești în umbra partenerului de viață și asta te determină să pui piciorul în prag. Se poate ajunge la despărțire.

Rac

Te deschizi în fața unui amic din cercul de prieteni care te ascultă și care te încurajează. Ai aproape oameni frumoși și buni.

Leu

Ești pe drumuri de ceva vreme, dar asta nu te împiedică să planifici o nouă călătorie. Adori să descoperi locuri noi și interesante.

Fecioară

Relațiile cu ceilalți pot fi ostile și ajungi să stai singur o perioadă mai lungă. Nu vrei să vezi pe nimeni și te izolezi în casă.

Balanță

Sfătuiește-te cu familia înainte de a cumpăra o casă sau o mașină nouă. Îndemnurile lor îți pot fi de mare ajutor în plan financiar.

Scorpion

Ești nemulțumit de felul în care decurg lucrurile în carieră și te gândești să schimbi macazul. Ți se deschid niște uși noi.

Săgetător

Faci demersurile necesare să te relaxezi și să-ți încarci bateriile la final de săptămână. Trebuie să scapi de stres și oboseală.

Citeste continuarea pe fanatik.ro

Lasă un comentariu