Horoscop zilnic pentru vineri, 20 octombrie 2023. Vacanță de lux pentru Pești

Berbec

Berbecul va învăța să fie mai blând cu cei dragi, după o perioadă în care nu s-a comportat tocmai exemplar. Berbecul are nevoie de o discuție cu el însuși pentru a afla de unde îi vin anumite stări de nervozitate, pe care nu le poate controla.

Taur

Taurul se va delecta cu ceva delicios, iar asta datorită persoanei iubite, care îl va răsfăța cu o masă ca la carte. Taurul va fi uimit, iar relația lui va deveni mai solidă. Nativul va realiza cât este de apreciat și că trebuie să fie mai respectuos la rândul său.

Gemeni

Gemenii vor fi puși pe fapte mari. Vor accepta o propunere care îi va solicita foarte mult, dar care va fi și bănoasă. Efortul va merita din plin, deoarece zodia va avea ocazia și să călătorească mai des, să fie mai stăpână pe forțele proprii.

Rac

Racul nu se va mai lăsa mințit de nimeni. Va fi o promisiune pe care și-o va face după ce o persoană l-a dezamăgit de curând. Vrea să aibă o viață liniștită, fără nimeni toxic lângă el. Era nevoie să facă această modificare, pentru un trai mai bun.

Leu

Leul își mai dă o șansă la dragoste, după o bună perioadă în care a fost singur și simțea că nimeni nu este pentru el. Va face cunoștință cu o persoană care îi poartă sentimente rapid. Leul își va schimba radical viața și se va bucura de fiecare clipă.

Fecioară

Fecioara va avea o emoție puternică. Va asista la un eveniment de suflet, în care se vor discuta probleme emoționale, se vor spune povești de viață și nimeni nu va fi judecat pentru impresiile sale. Fecioara va fi transpusă în totalitate în atmosfera de la fața locului.

Balanță

Balanța va fi epuizată după multă muncă. Va simți că are nevoie de un concediu în plus, dar va încerca să se odihnească mai bine și regulat, după un program, pentru a avea energia necesară. Balanța trebuie să petreacă mai mult timp în natură.

Scorpion

Scorpionul va avea ocazia să vadă adevărata față a unei persoane. Va fi uimit de cât de bine se preface aceasta și cum reușește să-i tragă pe toți pe sfoară. Scorpionul nu va mai dori să interacționeze cu persoana respectivă și se va îndepărta foarte mult.

Săgetător

Săgetătorul va primi o invitație în oraș de la o persoană dragă și se va mai destinde după o perioadă cam agitată pentru el. Va râde mult, va mânca și va bea ceva bun și nu va lăsa nimic să-i mai strice buna dispoziție. Săgetătorul avea nevoie un așa moment.

Capricorn

Capricornul se va simți ușor stânjenit în cadrul unui eveniment. Va ține un discurs pe care nu l-a pregătit prea bine și multe stângăcii vor ieși la iveală. În pofida dezamăgirii de care va avea parte, Capricornul va reuși să o depășească și să fie cea mai bună versiune a sa.

Vărsător

Vărsătorii vor pune paie de foc. Vor da detalii din viața altor persoane, cu care au interacționat de-a lungul timpului și vor stârni o mulțime de controverse. O mulțime de oameni îi vor blama pentru atitudinea manifestată, dar Vărsătorii își asumă spusele.

Pești

Peștii vor trăi momente de vis alături de persoana iubită. Aceasta le va arăta că viața poate fi și altfel, după ce le va duce într-o vacanță de lux. Peștii vor simți cum este să fii fericit cu adevărat și nu se vor mai lăsa influențați de nimic negativ. Astrologii sunt de părere că procedează foarte bine.

Lasă un comentariu