Horoscopul săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Săgetător

Faci progrese mari în carieră, dacă te ocupi doar de treburile de la serviciu. Dar trebuie să îţi sacrifici timpul liber şi întâlnirile cu persoanele dragi. Nici copiii nu te vor vedea prea des în următoarele zile. Miercuri vei face impresie bună în faţa unui grup de persoane influente. După data de 3 noiembrie, vei avea ocazia să te întâlnești mai des cu prietenele dragi.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Capricorn

Eşti norocoasă, la final de octombrie, în special în plan financiar. Câteva dorinţe mai vechi, mai ales dacă sunt legate de sume mari de bani, se pot împlini până marți. Trebuie să fii atentă, după 2 noiembrie, la piedicile pe care ţi le scot în cale planetele Marte şi Saturn. O colegă sau o rudă mai îndepărtată va avea pretenţii să fie ajutată, deși ea nu te susține niciodată.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Vărsător

Ai răbdare şi lucrează cu mare atenţie! Astrele te avertizează să depui un efort mai mare la serviciu şi să accepţi schimbările, chiar dacă sunt dificile. Nu va fi o săptămână uşoară, iar evenimentele neprevăzute de la serviciu vor fi urmate şi de mici probleme de sănătate. Dacă lucrezi pe cont propriu, vei avea mai mult succes, decât dacă eşti angajată și trebuie să aștepți aprobări de sus.

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie – zodia Pești

Vei fi nevoită să angajezi pe cineva să te ajute la treburile casnice, deşi ai prefera să te descurci cu ajutorul familiei. Dar unele reparaţii sau modificări trebuie realizate de lucrători cu experiență. Lista priorităţilor legate de casă se poate schimba de la o zi la alta, deoarece banii de care dispui sunt puţini şi vrei să faci totul pe îndelete. La serviciu, se complică relația cu un client pretențios.