Horoscopul zilei: 22 octombrie 2023

Berbec

Ai șansa să rupi un lanț, să pui punctul pe „i” și să acționezi ferm și hotărât. Astăzi închei o etapă, dar această concluzie îți aduce mai mult sentimentul de eliberare decât de nostalgie sau regret. Este momentul potrivit să faci o plimbare prelungită sau să te miști mai mult, pentru a-ți restabili echilibrul emoțional.

 


 

Taur

Acordă mai multă atenție stării tale de sănătate. Poți face modificări în stilul tău de viață și poți decide să renunți la unele obiceiuri nesănătoase. Astrele spun că deciziile pe care le iei astăzi vor fi de bun augur. De asemenea, sunt favorizate legăturile cu rudele, familia extinsă și persoanele din străinătate. Este o zi bună și pentru cumpărături.

 


Gemeni

Focusează-te pe socializare azi. Sunt bine aspectate conversațiile cu prietenii, de asemenea, poți identifica parteneri de proiecte și afaceri de lungă durată, persoane de încredere cu care să te asociezi. Te bucuri de o energie pozitivă, iar comunicarea este fluidă și deschisă. Ești concentrat mai ales pe aspectele materiale ale vieții tale, preocupat de idei și planuri pentru viitor.

 


 Rac

Este o perioadă favorabilă pentru călătorii, excursii și mișcare, dar și pentru achiziții. Astrele te sfătuiesc să eviți zvonurile, bârfele și victimizările venite de la ceilalți, deoarece ai alte priorități în acest moment. Fi mai atent în relația ta romantică, iar atunci când ai de făcut alegeri, mizează pe ce îți dictează intuiția.

 


Leu

S-ar putea să te confrunți cu provocări și să ai mai multe lucruri de rezolvat decât ai preconizat, așa că încearcă să te concentrezi pe obiectivele tale stabilite. Evită controversele și discuțiile prelungite, care nu aduc niciun beneficiu și consumă energia ta. Mesajul zilei pentru tine: nu trebuie să te justifici în fața nimănui și nu ai nimic de demonstrat nimănui. Fii încrezător în ceea ce ești și în ceea ce faci.

 


Fecioară

Astăzi îți dorești liniște și detașare, dacă poți eviți interacțiunile cu ceilalți și încerci să-ți restabilești echilibrul interior. S-ar putea să apară anumite nemulțumiri, emoții și sentimente care te vor ajuta să conștientizezi anumite realități și temeri. Astrele te îndeamnă să meditezi, să îți acorzi mai mult timp pentru odihnă și să te implici în activități relaxante pentru a-ți regăsi echilibrul emoțional.

 


Balanță

Folosește-ți abilitățile de comunicare și caută informațiile de care ai nevoie, îți spun astrele. Este un moment favorabil pentru aspectele legate de familia extinsă și pentru discuții cu anumite rude. Legăturile cu străinătatea sunt bine aspectate acum, poți să îți faci planuri pentru o călătorie sau chiar să începi să te pregătești pentru o astfel de aventură.

 


Scorpion

Ai parte de o zi excelentă, în care cuvintele pe care le vei rosti vor avea o putere mare de materializare. Astrele te sfătuiesc să alegi cu atenție ceea ce și cui îi spui aceste cuvinte, unde alegi să direcționezi energia. Este un moment propice pentru a începe un proiect, mai ales unul personal, în care să investești multă pasiune și dedicare.


Săgetator

Astăzi este mai mult despre viitor, despre planurile pe termen lung, motiv pentru care te dedici organizării și planificării. Este un moment propice pentru a-ți exprima creativitatea. De asemenea, astrele te încurajează să ai curajul să ieși în evidență și să spui lucrurilor pe nume. Este momentul potrivit să îți afirmi vocea și să îți faci cunoscute gândurile și intențiile tale.

 


Capricorn

Ziua de astăzi este dedicată familiei și prietenilor, momentelor petrecute alături de cei dragi. Astrele te sfătuiesc să amâni deciziile și alegerile care par urgente și să te concentrezi pe aspectele cu adevărat semnificative din viața ta. Este momentul să te întorci către nevoile tale și să acorzi atenție emoțiilor tale. Acordă-ți timp pentru tine însuți.

 


rsător

Astăzi este despre spiritualitate și credință, despre întoarcerea la rădăcinile tale și la sinele tău profund. S-ar putea să ai anumite premoniții pe care ar fi bine să le iei în serios. Poți să te întâlnești întâmplător cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, iar aceștia ar putea avea mesaje importante pentru tine. Fii atent la aceste mesaje și meditează asupra acestora. Este un moment potrivit pentru introspecție și conectare cu aspectele mai profunde ale ființei tale.

 


Pești

Poate simți nevoia de odihnă și distanțare astăzi, mai mult din punct de vedere energetic decât fizic. Se poate să simți că energia ta a fost epuizată în ultima perioadă, fie din cauza unor persoane, pe care le resimțeai adevărați ”vampiri energetici”, care te lăsau fără vlagă în urma interacțiunilor cu ei, fie din rezolvarea unor sarcini care nu îți aduceau plăcere sau bucurie.

Lasă un comentariu