Horoscopul zilei: 24 iulie 2023

Redactie

Berbec

S-ar putea să nu ai prea multă energie în prima parte a zilei, de aceea nu ar trebui să te aglomerezi cu tot felul de sarcini, mai ales dacă este nevoie de atenție la detalii, de concentrare, de lucrul cu hârtiile sau participare la ședințe în care trebuie să-ți exprimi punctul de vedere. Vei prefera activitățile previzibile, familiare, cele de rutină, care nu te scot din zona de confort.


Taur

Nu-ți consuma energia pe activități care nu sunt nici urgente, nici prea importante pentru tine. Fii mai maleabil în discuțiile pe care s-ar putea să le porți cu persoane mai dragi. Este un moment important pentru a acorda mai multă atenție sferei sănătății.


Gemeni

Ar fi bine ca planurile de viitor să fie luate sau făcute alături de partenerul de viață, alături de cei din familie. S-ar putea să-ți dorești o schimbare de peisaj, să mergi într-o altă locație decît ce obișnuită. Este posibil să te gândești la o călătorie, o escapadă, o vizită, o deplasare și să fii cel care inițiază, organizează.


 Rac

Cele mai bune decizii luate azi vor fi dictate de intuiție, de aceea îți va fi mai greu să le explici celorlalți de ce ai anumite alegeri, anumite opțiuni. Nu căuta să îi mulțumești mereu pe ceilalți, să ai parte mereu de aprobarea tuturor, atâta timp cât ești convins de ceea ce ai hotărât.


Leu

Evită cheltuielile inutile pe lucruri pe care nu le-ai luat în calcul și știi prea bine că pe termen lung nu îți vor aduce beneficii. Ziua îți poate aduce evenimente interesante, chiar dacă te simți mai confortabil să le știi dinainte, să nu fii luat prin surprindere. S-ar putea să iei azi în calcul unele compromisuri, să accepți să faci unele sacrificii.


Fecioară

Vei găsi modalități neașteptate de a rezolva problemele care apar azi, în special cele legate de serviciu, de afaceri, de birocrație. Știi să interacționezi foarte bine cu autoritățile, știi cum să te faci plăcut de superiori. Îți vei consolida poziția profesională, vei ști să-ți delimitezi teritoriul.


Balanță

Vei avea o zi destul de plină. Vei căuta să-ți faci datoria, să te ții de agenda stabilită, de promisiunile făcute, dar fără a încălca propriile interese și nevoi. Este o abordare corectă și sănătoasă, susțin astrele, astfel că nu ar trebui să te simți confuz sau să te scuzi la tot pasul. Urmează-ți intuiția!


Scorpion

Este un cadru astral bun pentru tot ce ține de cămin, de familie, de apropiere, de discuții și interacțiuni de suflet. Acum este momentul să te bucuri de energiile acestea, să cauți să fii cât mai prezent, cât mai atent la ce trăiești, altfel poți regreta timpul sau oportunitățile pierdute.


Săgetator

Vei fi perseverent, vei da dovadă de concentrare și vei avea azi susținerea celorlalți, fie că va fi vorba despre colegi, despre prieteni, despre parteneri de afaceri sau colaboratori. S-ar putea să primești un răspuns favorabil, să te bucuri de o surpriză plăcută, să ți se propună ceva interesant, ceva la care aspiri.

Citeste continuarea pe superbebe.ro

Lasă un comentariu