Horoscopul zilei de 21 octombrie 2023. Leii trebuie să folosească cuvintele cu înțelepciune. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În timpul lui Mercur în Balanță, poți fi corectă și deschisă la idei noi. Ești o persoană care comunică minunat și ești extrem de talentată. Acesta este ceea ce face ca această zi să fie perfectă pentru a dezbate subiecte importante, a negocia înțelegeri și a ajunge la un consens cu oamenii. Aceasta este, de asemenea, o zi grozavă pentru a nota idei și pentru a planifica programul.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este important să te gândești la viitor. Atunci când îți sunt disponibile o mulțime de opțiuni, este atât de ușor să fii copleșită de alegerile pe care le vezi. În timpul lui Mercur în Balanță, gândește-te la avantajele și dezavantajele deciziilor tale.

Când alții sunt implicați, comunică-le dorințele și nevoile, deoarece este posibil să ai nevoie să faci compromisuri.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Îți place să socializezi, iar în timpul lui Mercur în Balanță, este timpul să-ți extinzi cercul social și să te amesteci și în alte grupuri sociale. Această zi este încântătoare și stimulatoare din punct de vedere intelectual pentru tine. Totuși, un lucru la care trebuie să fii atentă, e atunci când vorbești cu cei din jur. A venit timpul să spui lucruri pe care nu le spui de obicei sau despre care glumești. Mercur este foarte aproape de Soare chiar acum și este ușor să trimiți semnale mixte neintenționat.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Sentimentul de intimitate și securitate îl vei resimți din plin în această zi, când Mercur se alătură Soarelui în sectorul tău de familie. Această zi este perfectă pentru a îmbrățișa onestitatea. Fii deschisă și fără griji. Te vei simți minunat la cină sau când ieși cu prietenii care se simt ca o familie pentru tine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Cuvintele sunt atât de puternice, așa că asigură-te că le folosești cu înțelepciune în această zi. Poți să atragi atenția, chiar și fără să încerci. Inteligența și simțul umorului te pot poziționa în centrul cercului tău interior. Vei dori să îți arăți latura carismatică, dar ai grijă și de sufletul tău. De asemenea, poți trece puțin peste limite dacă permiți ca lumina reflectoarelor să îți întărească ego-ul, scrie Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Există putere în numere și tu știi asta cel mai bine. Să renunți la idei și să vorbești prin intermediul unui plan este un lucru pe care trebuie să-l începi chiar de azi. În timpul lui Mercur, ai o pereche suplimentară de ochi pe munca ta, iar acest lucru te poate ajuta să eviți să faci erori matematice sau calcule. Cel mai bine este să verifici tranzacțiile pe care nu le poți întoarce din drum, inclusiv achiziționarea de articole care nu sunt returnabile.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

O abordare directă poate să nu fie modalitatea ta preferată de a înfrunta problemele, dar cu Mercur în Balanță, vei dori să fii sigură că nu eviți confruntarea atunci când este posibil. Cel mai bine este să pui toate cărțile pe masă și să te concentrezi pe soluții. Vei putea să îți demonstrezi abilitățile, iar faptul că știi să restabilești ordinea este un atuu pentru tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Poți să ai sentimente intense, dar ai și intenții de a pune totul în practică. Nu toată lumea vede lucrurile în același mod în care o vezi tu și, de aceea, e important să fii foarte atentă la practicile înșelătoare. Dacă simți că cineva încearcă să te facă să ieși de pe drumul tău sau ascunde ceva, ia măsuri. Cheia succesului tău se găsește în încrederea în sine.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Prietenii care iubesc aventura la fel de mult ca tine sunt întotdeauna buni de avut în preajmă, dar există momente când trebuie să fii vocea rațiunii. Vei descoperi că este ușor să vezi unde lucrurile ar putea merge prost în faza de planificare a călătoriilor sau planurilor viitoare. Este bine să-ți lărgești orizonturile și să-ți deschizi aripile, doar asigură-te că îți împachetezi tot ce ai nevoie pentru un astfel de drum.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Relațiile bune și solide sunt totul și vei dori să investești timp în oamenii care îți asigură spatele în timp ce te uiți și tu la al lor. În timpul tranzitului lui Mercur se poate rupe cu ușurință din cauza unor mici neglijențe. În loc să presupui că știi cum vrea cineva să fie tratat un lucru, întreabă. Un pic de confirmare poate ajuta foarte mult și te poate ajuta să eviți o dispută care ar putea deveni dureroasă.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ești o persoană vizionară și în această zi în timpul tranzitului Mercur, vezi departe în viitor și ai mari speranțe. Implementarea a ceea ce vrei este „mai ușor de spus decât de făcut”. Detașează-te de rezultat, deoarece poate fi necesar să ai răbdare. În loc să iei lucrurile personal, privește orice problemă ca pe o oportunitate de creștere.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În timpul lui Mercury poți să te simți ca și cum ești sub foc, iar când se întâmplă acest lucru este important să fii atentă la ceea ce poți îmbunătăți și ce nu este responsabilitatea ta. Această zi te poate împinge să faci ceea ce faci foarte rar, să arăți cu degetul pe altcineva. Nu te apleca la nivelul altcuiva dacă te simți împinsă într-un astfel de joc murdar.

Lasă un comentariu