Horoscopul zilei de 28 iulie 2023. Toată atenția ta ar fi bine să o acorzi relațiilor care conteză cel mai mult

Redactie

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astrologii îți recomandă ca astăzi să te gândești mai mult înainte să vorbești sau să iei o decizie, pentru că astrele nu sunt așezate tocmai armonios. Fii atentă și la banii din cont. Nu este tocmai oportun să faci cheltuieli.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Toată atenția ta ar fi bine să o acorzi relațiilor care conteză cel mai mult. Poate este vorba despre relația cu mama, cu tatăl, cu fratele sau cu sora. Ori, de ce nu, legătura pe care o ai cu partenerul tău de viață. Încearcă să fii sinceră cu tine însăți, chiar dacă poate părea extrem de dureros acest proces.

Fii atentă și la ce îți transmite intuiția, vocea interioară în cadrul întâlnirilor pe care le-ai programat pentru azi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Native ale zodiei Gemeni, astăzi veți reuși să vă organizați gândurile. Și, ulterior, veți simți acel echilibru interior pe care vi-l doreați de multă vreme. Astrologii vă avertizează că ar putea apărea un conflict fie cu unul dintre membrii familiei, fie cu iubitul. Să îți notezi în jurnal gândurile intuitive poate fi o metodă extaordinară de a trece peste următoarele săptămâni, care sunt pline de fenomene astrologice.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 28 iulie 2023 spune să fii atentă la felul în care comunici ca să eviți eventuale situații delicate. Totodată, ai încredere în ceea ce îți transmite sufletul tău ca să îți îndeplinești visurile, a transmis publicația Astrology.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii acestei zodii de Foc ar trebui să se simtă plini de viață astăzi. Și asta pentru că Luna din Săgetător se conectează cu Soarele și Saturn. Astrologii îi sfătuiesc pe Lei să evite crizele de gelozie și eventualele lupte pentru putere. Păstrează o atitudine pozitivă asupra fiecărei situații în care ajungi, au mai spus specialiștii în astrologie. Nu uita că și tu, și celelalte native ale zodiacului european vă aflați în energia Portalului Leului.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Azi vei simți energii grele, însă, și unele bune, vindecătoare. Emoțiile tale devin puțin imprevizibile în a doua parte a zilei, iar specialiștii te sfătuiesc să nu îți verși nervii pe cei din jurul tău.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nu te focusa doar pe ce poți face tu pentru comunitatea ta, ci pentru ce poate crea comunitatea pentru tine. Astrologii spun că în următoarea perioadă vei trăi anumite experiențe care te vor determina să eliberezi unele tipare nesănătoase, te sfătuiește horoscopul zilei de 28 iulie 2023.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să te simți forțată să alegi între eul tău artistic și cel profesional în această dimineață. Deși, este important să îți îmbrățișezi creativitatea, încercați să nu pui în pericol bazele profesionale solide pe care le-ai construit. Specialiștii te sfătuiesc să fii atentă cu cine socializezi ca să nu ajungi în situații delicate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Felul în care sunt poziționate stelele și planetele te poate face să te simți deconectată din punct de vedere emoțional. Atenție la blocaje, mai ales când vine vorba de ambițiile profesionale și proiectele creative. Există șanse să faci noi alianțe profesionale, așa că nu renunța la diplomație.

Citeste continuarea pe catine.ro

Lasă un comentariu