Horoscopul zilei de 30 iulie 2023. Berbecii au o dorință ascunsă. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Redactie

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Sufletul tău se pregătește să dea foc lumii. Dar sub acel exterior înflăcărat, există dorința de a cuceri munții și de a fi cea mai bună versiune a ta. Ascultă cu atenție, în timpul acestui dans cosmic, poți împărtăși resurse sau poți colabora cu alții.

Nu fii timidă. Lasă-i pe cei din jur să facă parte din călătoria ta. Împărțirea sarcinii nu îți scade puterea, îți multiplica impactul. De asemenea, fii deschisă pentru a primi cadouri neașteptate sau asistență din surse neașteptate. Spiritul tău curajos și generos atrage binecuvântările ca un magnet. Îmbrățișează frumusețea de orice fel, scrie YourTango.com.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În timp ce Luna îți stârnește ambițiile, ești pregătită pentru o plimbare. Ascultă cu atenție. Sub acel exterior neclintit, îți dorești stabilitate și securitate în relațiile tale. Dar nu rezista schimbării ca și cum ar fi un control. Bucură-te de ideea că o mică modificare ici și colo poate adăuga un pic de condiment conexiunilor tale fără a smulge întregul sistem din rădăcină.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Cu Luna în Scorpion, mintea ta bâzâie ca un stup într-o furtună de vară. Dar ascultă cu atenție, în spatele acestui val de gânduri, există o sete în acea inimă a ta, o sete de conexiune adevărată și stimulare intelectuală. Ești ca un copil într-un magazin de bomboane, mereu în căutarea de experiențe noi și de oameni cu care să schimbi povești. Crede în această căutare a creșterii mentale pentru că asta te face să strălucești ca o stea pe cerul nopții.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești conectată emoțional. Evită să construiești o fortăreață emoțională în jurul tău. Deschide-ți inima puțin mai mult și lasă-i pe alții să intre. Vulnerabilitatea nu este slăbiciune. Este un semn de putere și încredere. Cei dragi îți vor mulțumi pentru asta. Caută puterea de vindecare a vulnerabilității, conducându-te spre autodescoperire profundă și o legătură mai strânsă cu cei care te prețuiesc.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ești un spectacol de foc chiar și cu Luna în Scorpion. Dar nu lăsa mândria să-ți blocheze privirea asupra celorlalți. Îndepărtează-te de oglindă și strălucește în lumina reflectoarelor celor din jur. Complimentează talentele și realizările lor și urmărește carisma care va atinge cote stelare.

Pe măsură ce împarți scena cu ceilalți și le recunoașteți strălucirea, vei descoperi că strălucirea ta arde și mai puternică. Amintește-ți, adevărata măreție constă în îmbrățișarea darurilor tale și în a-i aprecia pe cei care împart lumina reflectoarelor cu tine. Ai grijă, astrele spun că te numeri printre zodiile care se află în pragul sărăciei vara aceasta.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cu Luna liniștită în Scorpion, analizezi și te organizezi așa cum rar reușești. Dar, sub acel exterior practic, tânjești după perfecțiune și control. În timp ce atenția la detalii este o virtute, renunță la nevoia de a microgestiona fiecare aspect al vieții tale. Bucură-te de frumusețea imperfecțiunii și lăsă-ți puțin spațiu pentru a respira. Este în regulă să te relaxezi din când în când.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cu Luna în Scorpion, spiritul tău armonios s-ar putea simți puțin dezechilibrat. În adâncul sufletului, îți dorești corectitudine și dreptate în fiecare aspect al vieții. Dar ține minte, nu poți mulțumi pe toată lumea tot timpul. Folosește-ți darul de diplomație, dar nu te sfii să iei decizii care ar putea zdruncina lucrurile din jur. Inima ta bine echilibrată te va ghida în a face apelul potrivit.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Cu Luna în semnul tău, emoțiile tale sunt la fel de intense ca o erupție solară. Personalitatea ta magnetică îi atrage pe alții ca moliile la flacără, dar sub acel exterior atrăgător, ai o dorință de profunzime și autenticitate. Privește la puterea ta de transformare și folosește-o pentru a te vindeca și a crește, atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău. Renunțarea la rănile trecute te va elibera.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cu Luna în Scorpion, spiritul tău aventuros s-ar putea simți puțin neliniștit. În adâncul sufletului, îți dorești libertate și expansiune. Dar în căutarea cunoștințelor și a experiențelor noi, amintiește-ți să rămâi ancorată în prezent. Atinge dragostea pentru explorare, dar ia și timp pentru a învăța din trecut și folosește-l ca ghid pentru aventurile viitoare.

Citeste continuarea pe catine.ro

Lasă un comentariu