Horoscopul zilei de 31 iulie 2023. Racii sunt sfătuiți să renunțe la ecrane. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Redactie

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ar trebui să te trezești simțindu-te optimistă și restabilită energetic în această dimineață. Cu toate acestea, o energie pasională, dar confuză, te poate face să te simți ușor dezamăgită mai târziu în ziua când Luna se aliniază cu Neptun și Venus retrograd. Încearcă să-ți amintești că și vibrațiile bune pot fi înșelătoare, așa că asigură-te că îți păstrezi inteligența. Vânturile destinului vor sufla în această seară când Nodurile Lunare devin active. Îți vor cere să iei inițiativă în timp ce cauți oportunități de a prelua frâiele destinului.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna Săgetător îi aruncă un sărut lui Chiron la primele ore aducând vise vindecătoare de dincolo de văl. Luna se aliniază cu Neptun și Venus retrograd chiar înainte de seara. Te încurajează să te îndepărtezi de ecrane pentru a te bucura de casa ta și de oamenii care o umplu.

Folosește această energie pentru a te ocupa de treburile casnice, pentru a găti o masă delicioasă sau pentru a petrece o seară cu familia. Vei simți o schimbare în seara asta când luna migrează în Capricorn. Aura ta se ridică în timp ce activează sectorul diagramei tale care guvernează spiritualitatea, scrie YourTango.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Poate fi dificil să te concentrezi pe un singur lucru deoarece luna Săgetător se aliniază cu Uranus. Deși ești cunoscută pentru abilitățile tale excelente de multi-tasking, încearcă să nu faci prea multe deodată. O energie de flirt prinde contur chiar înainte de seara. Luna se conectează cu Venus retrograd și cu Neptun, ajutându-te să scapi de stresul cotidian atunci când îmbrățișezi dragostea și eliberezi controlul. Vei simți o schimbare când luna intră în Capricorn mai târziu în această seară. Climatul cosmic îți cere să te concentrezi pe obiective mai ales în ceea ce privește transformarea personală.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dispozitivele tale electronice ți-ar putea distrage atenția mai mult decât de obicei în această dimineață. Luna se aliniază cu Neptun și Venus retrograd chiar înainte de seara, punându-te într-un spirit generos, deși ar trebui să eviți cheltuiala excesivă. Între timp, Nodurile Destinului devin active deasupra capului, cerându-ți să-ți cureți spațiul pentru a pune totul în ordine. Vei simți o schimbare atunci când luna migrează în Capricorn și în sectorul diagramei tale care guvernează dragostea. Te va ajuta să construiești baze solide cu oamenii speciali din viața ta în următoarele două zile. Ai o fire empatică și foarte sensibilă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna Săgetător formează o legătură dezechilibrată cu Uranus în această dimineață. Îți va aminti să fii atentă la ceea ce îți dorești. Dorința de a realiza lucruri mărețe te motivează să asumi în mod constant mai multe. Aceste vibrații sugerează că volumul tău de muncă ar putea deveni de necontrolat dacă nu creezi structuri personale stabile. Vei simți o schimbare când Luna intră în Capricorn, cerându-ți să îți verifici corpul în zilele următoare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

S-ar putea să simți că universul se comportă ciudat sau că îți joacă feste în această dimineață. Ia în considerare să îți faci timp pentru tine în numele îngrijirii de sine atunci când seara se apropie și Luna se aliniază cu Venus retrograd și cu Neptun. Între timp, Nodurile Destinului devin active, împingându-te să îmbrățișezi iubirea în timp ce eliberează ceea ce nu îți servește. Vei simți o schimbare atunci când luna migrează în Capricorn. Se activează sectorul diagramei care guvernează distracția, în timp ce îți supraalimentează carisma și creativitatea.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Încearcă să nu exprimi tot ce gândești în această dimineață. Cuvintele tale ar putea ajunge mult mai departe decât ai crede, ceea ce ar putea schimba modul în care te văd ceilalți dacă nu păstrezi un mesaj pozitiv. Luna se conectează cu Venus retrograd și cu Neptun chiar înainte de seară, punându-te într-o dispoziție socială, deși ar trebui să fii atentă să te ocupi mai întâi de treburile tale. Vei simți o schimbare când luna migrează în Capricornul sensibil, punându-te într-o dispoziție protectoare, dar încurajatoare, care este perfectă pentru a îmbrățișa confortul casei.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Vibe-ul se poate simți puțin instabil atunci când luna Săgetător se aliniază cu rebelul Uranus în această dimineață, mai ales când vine vorba de finanțe și dragoste. Din fericire, vei avea șansa de a reveni la organizare când Venus retrograd devine activ, deși vei dori să ai grijă să rămâi cu picioarele pe pământ în fiecare moment. Între timp, Nodurile Soartei te îndeamnă să iei decizii sănătoase, eliberându-te de tiparele care nu îți aduc niciun beneficiu. Vei simți o schimbare atunci când luna își va face debutul în Capricorn, punându-te într-o dispoziție senzorială și comunicativă în următoarele două zile.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna își parcurge ultima călătorie prin semnul tău astăzi. Cu toate acestea, vei dori să fii în gardă când Uranus amenință că îți va zgudui planurile. Nodurile destinului devin active în această seară, aducând noi idei creative care te pot ajuta să îți remodelezi identitatea. Dacă există noi hobby-uri sau forme de artă cu care ai vrut să experimentezi, acum este momentul. Vei simți o schimbare mai târziu în seara asta, când Luna intra în Capricorn.

Citeste continuarea pe catine.ro

Lasă un comentariu