Iancu Sterp, dezvăluiri despre situația lui Beni! Ce se întâmplă cu adolescentul după ce mama lui a făcut plângere la poliție?

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a vorbit din nou despre situația lui Beni! Ce se întâmplă cu băiatul după plângerea la poliție?

Familia Sterp se află, în această perioadă, într-o situație foarte delicată, dat fiind faptul că mama lui Beni, băiatul pe care Iancu și frații lui au decis să îl îngrijească, a făcut plângere la poliție prin care îi acuză de faptul că îl supun pe adolescent la anumite munci foarte grele, lucru deloc adevărat.

Screenshot 20220217 111501 Facebook

Iancu Sterp: „Eu te ajut și tu mă dai la poliție”

Cu toate că mama lui biologică a alertat autoritățile, Beni încă se afla în casa fraților Sterp, acolo unde are parte de atenție și iubire, lucruri pe care nu le-a întâlnit în propria lui familie.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit, în urmă cu scurt timp, că până la acest moment nu s-a luat o decizie legală în acest sens, dar chiar și așa se poate aștepta la orice.
„Nu s-a întâmplat nimic până acum, nu a venit nici Protecția Copilului, nici poliția nu a mai venit, s-au liniștit oarecum apele pentru moment, dar pe urmă o să vină cineva și o să vedem ce se va întâmpla.

Eu doar atât vreau să zic: atunci când ești bun, primești tocmai invers.
Cam asta am primit noi de la apropiații lui Beni.

Eu am vorbit și cu Beni înainte și i-am spus că până la urmă ei sunt familia lui adevărată, mama lui biologică, trebuie să o respecte și să o iubească toată viața, oricum ar fi și orice s-ar întâmpla.

Ideea e că noi am încercat să facem un bine pe cât posibil și apoi ni s-a întors exact opusul.
E strigător la cer să ajuți și să primești exact inversul înapoi. Eu te ajut și tu mă dai la poliție”, a spus Iancu, în ultimul său vlog, postat pe Youtube.

„Nu vreau să avem dușmănie cu familia lui”
După ce s-a trezit cu poliția la ușă, Iancu Sterp a făcut o serie de mărturisiri în mediul online despre întreaga situație, moment în care a dezvăluit și faptul că deține o înregistrare vocală cu mama lui Beni, pe care atunci intenționa să o publice. După ce s-a gândit mai bine la acest lucru, Iancu spune că nu vrea să pună paie pe foc, astfel că își dorește doar să încheie conflictul, pentru binele adolescentului, bineînțeles.

„Am zis că o să vă pun o înregistrare cu mama lui. Am înregistrarea, dar nu vreau să o mai pun, pentru că nu vreau să degenereze mai mult conflictul ăsta, vreau să se încheie. Nu vreau să avem dușmănie cu familia lui, sau familia lui să se poarte urât cu noi. Sper să se încheie cât mai repede conflictul ăsta, nu-i plăcut deloc”, a mai spus Iancu în mediul online.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata