Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, și-a cerut iubita de soție. Momentul nu a fost chiar cel mai fericit.–citeste in comentariu

Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Denisa. Deși momentul ales pentru gestul său memorabil nu a fost unul prea fericit, tânărului nu i-a mai păsat de nimic și a trecut la faptă. Partenera lui i-a oferit un răspuns pozitiv.

Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie într-un moment trist pentru el

Iancu Sterp și Denisa formează de doi ani un cuplu și se cunosc din perioada liceului. Lângă Denisa, Iancu Sterp pare că și-a găsit liniștea, după o perioadă în care era cam indecis în plan sentimental. A avut mai multe relații eșuate, spre disperarea mamei lui, Geta.

În nenumărate rânduri mama Geta și-a exprimat dorința de a-l vedea la casa sa și pe mezinul familiei Sterp. Iată că Iancu Sterp s-a maturizat în cele din urmă și și-a dat seama că Denisa este femeia alături de care vrea să trăiască întreaga viață.

Miercuri, tânărul a hotărât să o ceară de soție pe aleasa inimii lui. Totul s-a întâmplat după un meci în gala RXF, pe care l-a pierdut. Dar, în pofida acestui eșec, a decis să-și ducă la bun sfârșit ceea ce avea planificat deja, spre uimirea multora din sala de ring.

Lasă un comentariu