Iată cât costă să te îmbraci de la Bianca Drăgușanu👇👇👇–citeste in comentariu

Bianca Drăgușanu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Ea a reușit să-și facă un nume în televiziune, prezentând, de-a lungul timpului, câteva emisiuni îndrăgite de public. În plus, blondina se descurcă foarte bine și în afaceri. Iubita lui Gabi Bădălău deține de ani buni un atelier de haine, iar rochiie ei se vând ca pâinea caldă. Iată cât costă un astfel de articol vestimentar creat de fosta prezentatoare de la Kanal D!

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a cumpăra o rochie de la atelierul Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu are nevoie de nicio introducere. În vârstă de 41 de ani, vedeta se poate considera o femeie împlinită, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Fosta prezentatoare de la Kanal D se poate lăuda cu afacerile pe care le deține, dar și cu proiectele din televiziune în care a fost implicată de-a lungul timpului.

De asemenea, frumoasa blondină are și o fetiță cu Victor Slav, Sofia Natalia, de care este foarte mândră. Aceasta are acum 6 ani, este foarte isteață și pare să aibă un viitor strălucit în față.

Ce preț are cea mai scumpă rochie creată de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu se mândrește cu o colecție vastă de creații. Rochiile sale sunt la mare căutare, însă nu oricine își permite să le cumpere. Confecționate din materiale de cea mai bună calitate, moderne și extrem de elegante, articolele vestimentare create de focoasa blondină au prețuri ce variază între 990 de lei și 6200 de lei, potrivit informațiilor apărute pe site-ul divei.

Modelele sunt diverse, de la rochii lungi elegante, la rochii scurte, de la nonculori, la nuanțe aprinse. Așadar, acestea sunt create pentru toate gusturile și pentru toate ocaziile.

Secretul Biancă Drăgușanu pentru a atrage banii ca un magnet

Pentru a avea succes în afaceri și noroc la bani, Bianca Drăgușanu apelează la un truc. Mai exact, iubita lui Gabi Bădălău are un ritual de care foarte puțini români au auzit până acum. Ea a mărturisit, recent, că obișnuiește să pună scorțișoară pe pragul casei în prima zi a lunii.

”Vă mai dau un pont. Scorțișoară. În fiecare lună, pe data de 1, trebuie să o pui în palmă și să o sufli la pragul ușii în casăm ca să vină dragostea și banii la tine”, a dezvăluit vedeta, în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”.

Lasă un comentariu