Ies din nou scântei după despărțirea dintre Bordea și Livia. Contextul în care comediantul pare că a trimis săgeți în direcția fostei soții. „Asta nu e prima mea prăbușire. Problema e că nu mai am parașută”–-citeste in comentariu

După 11 ani de relație, Cătălin Bordea și Livia Eftimie au ales să meargă pe drumuri separate, divorțând pe cale amiabilă. Viața a continuat pentru amândoi, cu Livia alegând să rămână alături de artistul Spike. Recent, cei doi comedianți, Bordea și Nelu Cortea, au pornit împreună într-un turneu prin România, iar în timpul călătoriei au avut un dialog care a stârnit interesul publicului.

Cătălin Bordea și Livia. Foto: Click.
Cătălin Bordea și Livia. Foto: Click.

Remarca ambiguă a lui Bordea

Nelu Cortea, câștigătorul sezonului precedent America Express, a împărtășit pe platforma YouTube detalii despre aventurile lor în orașele Dej, Zalău și Sighetu Marmației. În tradiția vlogurilor sale, Cortea a surprins diverse dialoguri dintre ei. Într-un scurt moment, Cătălin Bordea a făcut o remarcă ambiguă, lăsând de înțeles că se referea la fosta sa parteneră, Livia Eftimie.

Asta nu e prima mea prăbușire„, a spus Cătălin Bordea, subliniind subtil o perioadă dificilă din trecutul său sentimental, cel mai sigur referindu-se la relația cu Livia. Totodată, continuare dialogului pare să fie un atac la adresa fostei soții.

Cu toate că nu a oferit detalii suplimentare, remarcile lui Bordea au stârnit speculații și curiozitate în rândul fanilor lor. Este clar că, în ciuda separării lor, trecutul sentimental al lui Bordea continuă să fie subiect de interes public, iar fanii sunt cu ochii pe fiecare detaliu dezvăluit în această călătorie și dialoguri aparent enigmatice. Continuați să urmăriți pentru mai multe noutăți despre această poveste.

Dialogul dintre Bordea și Nelu Cortea

Nelu Cortea: Vă dați seama că exact azi, eu am primul show cu noul material.
Cătălin Bordea: Salut, acesta este un cadru cu mine.
Cortea: Începe un turneu nou! N-ai emoții? Lume nouă…
Bordea: Am emoții dacă ajunge acest avion la destinație, astăzi. Pentru că are două moriști.
Cortea: Suntem într-un avion mic.
Bordea: Am văzut avioane mici, ăsta e lighean cu două moriști.
Cortea: Sperăm să nu ajungem documentar.
Bordea: Asta nu e prima prea prăbușire. Problema e că nu mai am parașută.

Lasă un comentariu