Ilie Năstase, din nou tată la 75 de ani?! Primele declarații despre copil

0

Povestea de iubire dintre Ilie Năstase și Ioana a fost una tensionată, plină de certuri și împăcări. Acum cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată, au renunțat definitiv la orice gând de divorț și lucrează intens să devină părinți. Chiar tenismenul a făcut marele anunț. Ce spune Ilie Năstase despre al șaselea copil.

Ilie Năstase își dorește să devină din nou tată

Ilie Năstase este un tată împlinit. Acesta are două fetițe superbe cu Amalia Năstase, dar mai are încă trei copii din alte relații ale sale. Abia acum a vorbit despre un copil cu Ioana, actuala sa soție. Tenismenul a declarat că „lucrează” alături de soția sa pentru a deveni din nou tată. Ilie Năstase a mărturisit că își dorește o fetiță și că dacă își va dori, o va susține ca în cariera sa să îi calce pe urmele Simonei Halep.

Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac.”, a povestit Ilie Năstase.

Cum a reușit să o convingă Ilie Năstase pe Ioana să renunțe la divorț

Ilie Năstase este foarte libertin. (…) Eu ies foarte usor din episoadele dificile, dacă e nevoie plâng. Nu am divorțat încă, suntem în divorț dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc. E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare.„, a declarat Ioana Năstase.
Împăcarea este cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Nici nu ştiţi cât mă bucur! Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana (…) „În ultimele luni am fost un băiat cuminte. Era păcat să divorţăm, asta a fost concluzia comună. În plus, Ioana, soţia mea, este un om credincios. Iar oamenii credincioşi nu prea iau decizii proaste, nu fac asemenea greşeli!„, a declarat Ilie Năstase.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide