Imagini de la priveghiul Ioanei Vanesa Burlacu, tânăra ucisă în Iași! Studenta a fost depusă la casa părintească

Sunt momente extrem de grele astăzi pentru familia Ioanei Vanesa Burlacu, fata de 23 de ani ucisă de un marocan în casa unde stătea cu chirie alături de iubit. Astăzi va fi condusă pe ultimul drum. Imagini de la priveghiul său.

Momente extrem de dureroase pentru familia și prietenii Ioanei Vanesa Burlacu, tânăra de 23 de ani care a murit ucisă de un marocan în casa unde locuia cu chirie. Astăzi studenta de la Medicină va fi înmormântată.

Imagini sfâșietoare de la priveghiul Ioanei Vanesa Burlacu, fata ucisa în Iași

Trupul său fără viață a fost depus la casa părintească, acolo unde aproapiații vin rând pe rând să-și ia adio de la tânăra care a pierit într-un mod înfiorător, chiar în timp ce dormea alături de iubitul ei, decedat și el prin înjunghiere.

Screenshot 20211214 124402 Facebook

Pentru a o conduce pe ultimul drum, tatăl Ioanei a adus acasă o fanfară care să cânte melodii de jale în urma dispariției mult prea rapide și atât de îngrozitoare a unicei sale fiice.

Curtea casei e plină de flori, coroane și lumânări aprinse, dar și oameni pe chipul cărora se citește suferința creată după crima care a înmărmurit întreaga țară.

Studenta a fost găsită fără viață în dormitorul unde locuia cu iubitul marocan, ea fiind ucisă cu 33 de lovituri de cuțit, după care incendiată de criminalul ei și al partenerului său.

Criminalul e în libertate

Ahmed Sami El Bourkadi, presupusul criminal al faptei odioase, e de negăsit, asta după ce a ajuns la spital la scurt timp după crimă, cu o plagă la mână cauzată în timpul înjunghierii celor două persoane.

Tânărul de origine marocană se pare că ar fi ieșit deja din țară, iar autoritățile încearcă acum să-i dea de urmă, însă până în acest moment nimeni nu știe unde se ascunde acesta. El era coleg de facultate cu cei doi tineri pe care i-a ucis și nu se știe care a fost motivul faptei odioase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata