Imagini de necrezut cu Alexandru Arșinel, cărat în brațe de colegii de teatru! Ce i s-a întâmplat imediat după repetiții

Actorul a lipsit pentru prima dată în carieră de la un spectacol, după ce s-a simțit rău.

A avut nevoie să fie cărat pe brațe până la mașina personală!

Cu o carieră de peste 6 decenii pe secnă, acesta se laud că nu a lipsit nici măcat o dată de la un spectacol și,

în ciuda faptului că are nu mai puțin de 82 de ani, continuă să să joace cu aceeași pasiune ca prima oară când a urcat pe scenă.

Ultima perioadă nu a fost deloc ușoară pentru renumitul actor, care a avut multe probleme de sănătate. În urmă cu câțiva ani a trecut printr-un transplant renal, iar la finalul anului prin două intervenții chirurgicale complicate pe cord. Totodată, al începutul acestei luni, în urma unei dispute pe care a avut-o cu primarul Capitalei, Nivușor Dan, care l-a demis din funcția de direct al teatrului unde a lucrat toată viața lui, Alexandru Arșinel a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor și a ajuns la spital.

„Încerc să adun întâlniri medicale ca să mă pot face repede cât mai bine. Sunt cu băiatul meu, caut o clinică pentru recuperare fizică, recuperare medicală. Nu mă mai întrebați, în 60 de ani de teatru nu am lipsit niciodată. Ei trebuie să găsească ceva, este mană cerească, să zică că a lipsit de la teatru Arșinel.

Când am avut transplant și am avut probleme medicale am lipsit, dar acum au mâncat rahat, să comenteze că am lipsit. Am repetat după amiază spectacolul, iar seara trebuia să fiu la spectacol, dar n-am putut, mi s-a făcut rău, am avut vertij, nu am putut să mă țin pe picioare, nu am putut să mă deplasez, din păcate. Eu la asta mă refer, îmi e atât de urât să comen.tez treaba asta cum nu vă puteți da seama”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Click.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata