Imagini socante din spitalele din Italia: Motivul incredibil pentru care pacienţii cu coronavirus sunt ţinuţi cu faţa în jos

În imaginile surprinse la un spital din Cremona, regiunea Lombardia, se poate vedea cum pacienții sunt conectați la aparatele de susținere a functiilor vitale, fiind înconjurați de fire și tuburi, în timp ce sunt trataţi de medici în costume de protecţie, potrivit Daily Mail.
In aceste imagini, unii dintre pacienţi sunt aşezaţi pe paturile de spital cu feţele în jos, lucru despre care cercetătorii cred că poate creşte rata de supraviețuire în terapie intensivă prin îmbunătățirea nivelului de oxigen din sânge.


Apreciază și distribuie !

Aseară, premierul italian a pledat ca cetățenii să respecte noile măsuri, declarând că „acesta este momentul să fie responsabili” după ce carantina a intrat în vigoare în mai multe orașe, intrucat Italia este cea mai afectata tara europeana. Duminica, de exemplu, s-au inregistrat in peninsula 1492 de cazuri noi si 133 de decese. Pana in acest moment, sunt 366 de victime in Italia, a doua tara din lume masiv afecata de virusul ucigas.

Aşa cum reiese dintr-o scrisoare semnată de mai mulţi specialişti, fiind un avertisment adus celorlalte ţări europene – publicat de The Independent, medicii italieni abia mai fac fata situatiei.