Imagini șocante în Suceava. Mort de coronavirus, jelit de familie din poartă, în timp ce sicriul este dus spre cimitir

Imagini cu puternic impact emoțional au fost surprinse în Suceava și făcute publice pe rețelele de socializare. Un bărbat mort din cauza Covid-19 a fost dus de la spital la cimitir cu mașina de la pompe funebre, în timp ce rudele, sfâșiate de durere, priveau din poartă.

Durere fără margini pentru o familie din Suceava. Soția și fiii unui bărbat mort din cauza coronavirusului nu au avut voie să ia trupul neînsuflețit de la morgă, să se apropie de sicriu sau să meargă la cimitir, la înmormântare, din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Ei au privit de la poartă momentul în care mașina mortuară trecea spre cimitir. Trupul bărbatului a fost îngropat în aceeași zi în care a decedat, într-un sicriu sigilat.


Apreciază și distribuie !

„În jud. Suceava oamenii își plâng morții. În satul Plopeni, familia lui Costică Hlade, are voie doar să priveasca din poartă cum tatăl lor trece fără însufleţire cu mașina de la pompe funebre prin fața casei”, a explicat Eftimie Mitra, autorul postării.

Vecinul a mai explicat că trupul neînsuflețit al lui Costică a fost adus de la Spitalul Județean din Suceava până la cimitirul din satul Plopeni.

„Trecând prin fața casei, soția îl jelește pe cel cu care și-a împărțit bucuriile și necazurile în viață. Era un om respectat în sat, dar și de către membrii comunității penticostale din care facea parte. A fost infectat cu virusul COVID 19.

Dotarea necorespunzatoare și lipsa personalului din spital au dus la situații tot mai grele pentru suceveni”, a mai scris vecinul bărbatului decedat.