O femeie bolnavă de coronavirus s-a filmat în stare gravă pentru a transmite un mesaj întregii omeniri

O femeie de 36 de ani s-a filmat în timp ce era ventilată, pentru arăta întregii omeniri cum este să ai coronavirus. Aceasta ne îndeamnă pe toți să se autoizolam și să păstram distanța atunci cand ieșim pentru cumpărături esențiale supraviețuirii.
Într-un alt video, ea tușește în mod repetat și se luptă să respire, avand o afecțiune cardiacă.

„Cred că e foarte rău. Nu cred că oamenii și-au dat seama cât de grav este. De ce pub-urile sau barurile nu realizează impactul pe care îi au rămânând deschise? De ce oamenii și-ar pune viața lor şi pe-a altora în pericol? Este bizar pentru mine.
Oamenii cred că sunt imuni la asta. Nimeni nu este. Mă bucur că nu pot părăsi casa pentru a asista la asta”, a spus tanăra.


Apreciază și distribuie !

Doctorii i-au comunicat că este posibil să se fi infectat cu coronavirus. Fără a fi testată, ea a fost trimisă în carantină. Fiica ei de 10 ani și vărul ei s-au auto-izolat și ea, departe de ea.

„A început joi, cred, a doua zi. Nu am făcut nimic de ziua mea, deoarece tocmai m-am mutat în noua mea casă. Am dormit aproape 24 de ore și m-am simțit într-adevăr rău. Am început să am dureri în gât și să-mi pierd vocea. Până duminică după-amiază abia puteam să respir din cauza tusei. Este foarte greu să fiu departe de Macey. A venit la spital cu mine și vărul meu și doctorul i-a spus să o ducă pe fiica mea acasă, întrucât nu poate fi în preajma mea timp de 14 zile.
Am vrut doar să fac un videoclip despre cât de rău este de fapt, deoarece știu că multe persoane de acolo nu cred cu adevărat că este un virus grav sau ceva de genul. Este absolut oribil, așa că orice sfat pentru cei care nu cred acest lucru sau nu iau măsuri de siguranță, o fac serios. Nimic din toate acestea nu merită sănătatea”, a mai spus femeia.