Imagini uluitoare de la înmormântarea șoferului care a provocat accidentul din Iași! Când sicriul a fost coborât în groapă, cei prezenți au amuțit! Ce s-a întâmplat

Șoferul care a provocat accidentul din Iași a fost condus pe ultimul drum. La înmormântare, în amintirea lui, când sicriul a fost coborât în groapă, a avut loc un moment special.

În urma tragicului accident produs în prima zi din luna februarie a acestui an, pe DN 28, pe raza comunei Bălţaţi, judeţul Iaşi, șapte persoane și-au pierdut viața. Printre aceștia s-a numărat și cel care a provocat accidentul, Andrei Radu.

Tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat cu mastodontul pe care-l conducea într-o ambulanță și într-un autobuz plin cu pasageri.

Andrei Radu, condus pe ultimul drum cu porumbei și baloane albe

Acum, din nefericire, șoferul de 30 de ani, a fost condus de zeci de persoane pe ultimul drum. Familia, rudele, iubita și prietenii și-au luat rămas bun de la cel care peste doar câteva luni trebuia să îmbrace costumul de mire.

În memoria sa, părinții și cea alături de care urma să formeze o familie și-au dorit ca la înmormântare să aibă loc un moment special, aducându-i astfel un ultim omagiu șoferului de camion.
Cei care au participat la slujba de adio a lui Andrei Radu au purtat baloane albe, care în ultima clipă, înainte ca sicriul să fie pus în groapă, acestea au fost lăsate să se ridice la cer.

Tot în același dureros moment, în numele celui care nu a mai apucat să ajungă la altar, mai mulți porumbei albi au fost lăsați să zboare spre infinit, dintr-o cușcă ce avea forma unei inimi.

”Rămas bun, iubirea mea. Ne vom revedea cândva”, a scris iubita a tânărului de 30 de ani, pe rețelele de socializare, în ziua înmormântării celui care trebuia să îi devină soț.

Mesajul actual al tinerei vine după ce, la scurt timp de la producerea accidentului, a transmis public faptul că nenorocirea care s-a abătut asupra ei i-a adus o durere atât de mare, încât nimeni și nimic nu va putea vreodată să îi aline sufletul îndoliat.

”Durerea mea nu o să mi-o aline nimeni… iubirea mea, sufletul din mine…”, a scris iubita lui Andrei Radu, a doua zi după accidentul din Bălțați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata