Încă trei bolnavi de coronavirus declarați vindecați la Timișoara, insa alte cazuri au fost confirmate

Trei bolnavi infectați cu noul coronavirus sunt declarați vindecați la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Toți trei sunt din Hunedoara, iar unul dintre ei este femeia de 26 de ani care s-a ales cu dosar penal după ce nu ar fi respectat autoizolarea și ar fi contaminat o secție a spitalului din Petroșani. Avem și un caz nou la Timișoara.

Ultimele rezultate ale testelor de coronavirus au fost negative, astfel că definiția de caz spune că cei trei pacienți sunt declarați vindecați.
„Este vorba despre femeia de 26 de ani din Hunedoara, de bărbatul de 44 de ani și fiica acestuia în vârstă de 16 ani, tot din Hunedoara. Astfel, la nivel național sunt considerate vindecate nouă persoane care au fost infectate cu noul coronavirus”, anunță Grupul de Comunicare Strategică de la nivel central.


Apreciază și distribuie !

Caz nou la Timișoara

La Timișoara, sâmbătă dimineața erau internate 18 persoane bolnave de coronavirus. Trei dintre ele vor pleca acasă, insa au fost confirmate în cursul zilei de sâmbătă multe alte cazuri. Printre ele se numără și liberalii din Hunedoara care au participat la ședința cu parlamentarul PNL Chițac, confirmat vineri cu coronavirus.

Autoritățile spun că, în funcție de evoluția cazurilor de îmbolnăviri, dacă se depășește capacitatea de izolare și tratare a Spitalului Victor Babeș, atunci sunt identificate și alte spații, fie în cadrul compartimentelor de boli infecțioase, fie în celelalte unități sanitare cu paturi.