Acasă Evenimente Incidente la Congresul PSD. Trei protestatari au fost ridicați de Jandarmerie și...

Incidente la Congresul PSD. Trei protestatari au fost ridicați de Jandarmerie și amendați

DISTRIBUIȚI

Incidente la Congresul PSD. Trei protestatari au fost ridicați de Jandarmerie și amendați

Au apărut incidente în fața Sălii Palatului, acolo unde a început congresul extraordinar al PSD și unde s-au strâns în jur de 3.000 de susținători ai PSD.

Trei protestatari de la mișcarea #Rezist au fost ridicați de jandarmi.

Cei trei protestatari de la Sala Palatului duşi la secţia de poliţie de jandarmi au fost amendaţi pentru tulburarea ordinii publice şi pentru împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu, a anunţat Jandarmeria, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, o persoană a fost amendată cu 800 de lei, pentru tulburarea ordinii publice, iar celelalte două persoane cu câte 3.000 de lei fiecare, pentru împiedicarea forțelor de ordine de a-și îndeplini obligațiile de serviciu.

Citește și: 7 milioane de euro pentru o pârtie de schi funcțională 10 zile. Se întâmplă în România

Un protest anti-PSD era anunțat deja pe rețelele de socializare, iar jandarmii au instalat garduri de protecție în jurul Sălii Palatului. La un moment dat, și-au făcut apariția în jur de 10 protestatari #Rezist, care au huiduit și au devenit foarte vocali, cu ajutorul unor porta-voce, notează Digi24.

În jurul orei 11:00, când trebuia să înceapă Congresul PSD, se strânseseră în jur de 250 de protestatari #Rezist. Au afișat cu litere mari mesajul „Dacă alegeți Mafia, veți pierde” și strigau „Jos comunismul” și „PSD, ciuma roșie”.

De partea celalaltă a bulevardului erau circa 3.000 de simpatizanți PSD, astfel că jandarmii se străduiau să țină la distanță taberele, iar atmosfera a devenit tensionată.

Citește și: 

Primele imagini cu momentul agresiunii sexuale de săptămâna trecută. Autorul, un recidivist

loading...