Inedit ce a apărut în locul în care a murit Răzvan Ciobanu în urmă cu trei ani

Uimitor ce a apărut în locul în care a pierit Răzvan Ciobanu, în urmă cu trei ani. Designerul a murit într-un tragic accident rutier.

Răzvan Ciobanu a pierit într-un cumplit accident petrecut în județul Constanța. Moartea lui a fost considerată una suspectă.

Pe data de 29 aprilie, la o zi după Paște, cunoscutul designer Răzvan Ciobanu a plecat dintre noi, moartea artistului fiind consideră una suspectă.

El se întorcea de la mare, după câteva zile de distracție. El a sărbătorit Paștele alături de prieteni.
Pe drumul dintre Năvodari și Săcele acesta a avut un accident rutier.

Ce a apărut în locul în care a decedat Răzvan Ciobanu

În spațiul public, decesul lui a fost discutat intens. Întregul showbiz românesc a fost șocat de decesul fulgerător al bărbatului. Se pare că Răzvan Ciobanu avea viteză mare.

El ar fi fost singur la volan și ar fi pierdut controlul mașinii, urmând ca ulterior să intre într-un copac.

La trei ani de la moartea sa, cei care l-au cunoscut au decis să facă un gest în memoria lui.

Prietenii, dar și localnicii din zonă au pus o placă de marmură în locul unde Răzvan Ciobanu și-a dat ultima suflare. Acolo au scris și niște versuri în amintirea lui, potrivit RomâniaTv.
„Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec…”, au fost câteva dintre versurile scrise pe placa de marmură.

Screenshot 20220129 165710 Facebook

Răzvan Ciobanu a părăsit lumea de aici la vârsta de 43 de ani. Decesul lui a îndoliat întreaga țară, fiind unul dintre cei mai apreciați designeri din țara noastră. El a avut prima prezentare de modă la doar 19 ani, a fost student la design vestimentar în Timișoara, iar de-a lungul vieții a participat la numeroase prezentări de modă.

Răzvan Ciobanu a fost alături de Irina Schrotter și alți desgineri celebri la expoziția internațională de design vestimentar de la The Train, în New York, iar de-a lungul vremii a avut numeroase evenimente.

Ciobanu a decis să participe și în cadrul unei emisiuni, chiar dacă televiziunea nu făcea parte din pregătirea sa, însă motivul era faptul că emisiunea aparținea de domeniul vestimentar, fapt ce l-a încântat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata