Infarct în timpul examenului auto, din cauza emoţiilor. Clujeanca, salvată în ultimul moment chiar de poliţistul examinator–CITESTE IN COMENTARIU

Emoţiile de la examenul auto ar fi putut să o ucidă pe o femeie din Cluj-Napoca. Aceasta a făcut stop cardio-respirator chiar în timpul examenului. Norocul ei a fost că poliţistul examinator, din dreapta sa, a intervenit la timp şi i-a salvat viaţa.

Femeia este mai bine, a fost detubată şi respiră singură. Are toate şansele să îşi revină în totalitate şi asta doar pentru că a primit la timp primul ajutor. Totul s-a întâmplat la doar câteva minute după ce începuse proba de condus pe o stradă din Cluj. Poliţistul examinator a văzut că aceasta are un comportament nefiresc dar a crezut că e vorba doar de emoţiile examenului.

La scurt timp, aceasta a căzut cu capul pe volan şi a devenit inconştientă, astfel că poliţistul şi-a dat seama că are o problemă medicală. A sunt la 112 dar până la sosirea ambulanţei a coborât victima din maşină şi a început să o resusciteze.

Acestea au fost continuate de medicii SMURD, care după ce au stabilizat-o au transportat-o la spital. Vorbim de un caz fericit pentru că 8 din 10 români nu ştiu să acorde primul ajutor.

Lasă un comentariu