Acasă Evenimente Infirmierul de la spitalul din Slatina, înmormântat fără slujbă

Infirmierul de la spitalul din Slatina, înmormântat fără slujbă

0
DISTRIBUIȚI
Sursă Foto: gazetanoua.ro

Infirmierul de la spitalul din Slatina, înmormântat fără slujbă

Infirmierul de la spitalul din Slatina, care și-a ucis iubita, după care s-a sinucis, a fost înmormântat marți în comuna natală Brebeni, fără slujbă religioasă.

Zeci de persoane au venit să își ia rămas-bun de la infirmierul de la Psihiatrie.

El a fost înmormântat fără slujbă, întrucât Biserica califică sinuciderea drept un păcat foarte grav, informează Gazeta Nouă. 

Tot marți, a fost înmormântată și tânăra pe care acesta a ucis-o. Crima a avut loc sâmbătă noaptea, la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Citește și: Mihai Chirica: „stânga comunistă a lui Liviu Dragnea, descurajează munca și încurajează hoția și corupția”

Infirmierul și asistenta aveau o relație amoroasă, iar acesta a devenit gelos. În timpul nopții, ea a intrat într-o sală, urmată de bărbat. Acesta a blocat ușa cu un pat, iar în jurul orei 01.30, colegii au auzit țipete. Astfel, au chemat pompierii să o deblocheze, moment în care i-au descoperit pe cei doi. Ea fusese lovită de multiple lovituri de cuțit, iar bărbatul și-a tăiat venele și gâtul, notează știrileprotv.ro.

Potrivit rudelor, cei doi ar fi fost într-o relație de cel puțin opt ani.

„Cu această asistentă avea o relație de 8 ani și știa toată lumea. S-au despărțit și s-au împăcat tot timpul. El a mai avut o relație cu cineva de acolo, dar nu știu dacă tot cadru medical sau pacientă, dar nu a ținut mult. Ea a vrut să îl facă de bani, iar el nu a suportat”, a declarat nașul lui Ghenea.

Sursa: Gazeta Nouă / stirileprotv.ro

Citește și:

Reacția dură a fostului ministru după apariția pozelor alături de Alina Bica, în Costa Rica

loading...