Întâlnire de taină pentru Klaus Iohannis, la New York! Președintele României s-a pozat cu Sorinel Puștiu și maneliștii lui

0
Klaus Iohannis, aflat la New York la Adunarea Generale a Organizației Națiunilor Unite, a avut parte, în seara zilei de 22 septembrie, de o întâlnire de taină.

Probabil obosit după intervenția din cadrul evenimentului informal la nivel înalt privind Acțiunea Transformativă pentru Natură și Oameni de la ONU, stresat de luptele politice ale liberalilor (între ei și cu USR-Plus), Klaus Iohannis a simțit nevoia să se relaxeze puțin.

Klaus Iohannis, plimbare cu surprize

Așa că, însoțit de doar câteva gărzi de corp, simțindu-se probabil apărat de faptul că New York este un oraș uriaș, cu milioane de locuitori, iar el un președinte al unei țări îndepărtate, chiar necunoscute pentru majoritatea celor care locuiesc în ”Orașul care nu doarme niciodată”, Klaus Iohannis a ieșit, pe seară, la o mică plimbare.

Doar că, spre surprinderea președintelui mare amator de golf, în fața lui s-au ivit niște români. Care, evident, l-au recunoscut imediat și au intrat în vorbă cu președintele Klaus Iohannis, discuțiile fiind, evident, departe de subiectele politice care i-au provocat atât stres în ultima vreme.

La sfârșit, după cele câteva minute petrecute împreună cu românii care l-au oprit pe stradă, Klaus Iohannis a acceptat să se și fotografieze cu aceștia, cu atât mai mult cu cât i-au recunoscut că sunt fanii lui. Iar din imaginile obținute, în exclusivitate de FANATIK, președintele României era de-a dreptul încântat de compania celor care l-au abordat pe stradă în mijlocul New York-ului.

Cine l-a oprit pe stradă, în New York, pe Klaus Iohannis

Și, cum președintele Klaus Iohannis e pasionat mai mult de golf, de tenis și de muzică clasică, părea că habar nu avea cu cine s-a văzut, de fapt, pe străzile New-York-ului. Nu de altceva, dar, în fața președintelui Klaus Iohannis era unul dintre cei cunoscuți maneliști din România: Sorinel Puștiu.

Manelistul, însoțit de părinții săi și de un amic, este, conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, într-un adevărat turneu în America, el având o serie de concerte pe Coasta de Est a SUA, New York fiind, evident, unul dintre orașele în care are de susținut mai multe recitaluri pentru românii de acolo.

Multumim că ne citești!

Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei! Apasă pe distribuie pe facebook

Inchide