Întreaga Românie plânge alături de Andra! Ce a pățit băiețelul ei, David?–citeste in comentariu

Redactie

Andra și Cătălin Măruță sunt un cuplu stabil și fericit din lumea showbizului românesc, fiind căsătoriți încă din 2008. Cei doi au împreună doi copii, David în vârstă de 11 ani și Eva în vârstă de 7 ani. Familia este foarte unită și obișnuiește să petreacă mult timp împreună.

Recent, însă, trebuie să facă față unor momente de despărțire. De obicei, Eva îl însoțește pe tatăl ei, Cătălin Măruță, pe platoul emisiunii pe care acesta o prezintă la Pro TV, fapt care a adus bucurie atât invitaților, cât și telespectatorilor. În același timp, David a ales să participe la un cantonament pentru fotbal, alături de colegii săi, fiind pentru prima dată când pleacă de acasă pentru o perioadă mai lungă.

Aceste momente de despărțire sunt, cu siguranță, o provocare pentru Andra și Cătălin, dar și o ocazie de a-și sprijini copiii în explorarea pasiunilor și a dezvoltării personale. Cu o relație strânsă și iubirea lor pentru cei doi copii, familia Măruță va depăși cu succes aceste momente de separare și își va continua viața fericită și împlinită împreună.

David Măruță face fotbal la una dintre grupele de copii și juniori ale Academiei Rapid. Fiul celor două vedete de la Pro TV a plecat într-un cantonament centralizat. La plecare au venit și părinții și sora sa, Eva, pentru a-și lua la revedere. Andra a postat un filmuleț pe contul său de TikTok, alături de mesajul: „Crește băiatul meu! David pleacă în primul cantonament”.

Ce spunea Andra Măruță despre un al treilea copil?

Andra Măruță stârnise un val de controverse, în mediul online, după apariția unor imagini în care părea că este însărcinată. Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat, după cum ne dezvăluia jurata de la Românii au Talent.

“Nu, nu sunt însărcinată și sunt sinceră. Tocmai pentru a nu da curs speculațiilor, vă asigur că acesta este adevărul. Nu aș putea să mint vreodată în legătură cu așa ceva. Chiar nu sunt însărcinată, am pus doar câteva kilograme în plus, recunosc”, mărturisea artista, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Mai mult decât atât, Andra spunea, acum ceva vreme, pe Instagram, că Eva și David mai vor un frate sau o soră, însă cântăreața susține că ea și Cătălin nu au în plan acest lucru: „Nu avem în plan acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată. David vrea un frate, eu nu zic nu. Copilul este o binecuvântare, dar vine când vrea Dumnezeu!”.

Lasă un comentariu