Invidiată de multe femei pentru frumusețea ei, Stana Izbașa nu are noroc în dragoste! Artista a fost părăsită pentru niște ”pițipoance”–-citeste in comentariu

Cântăreața de muzică de petrecere, îndrăgită de milioane de români, bifează numai apariții fără cusur și nimeni nu reușește să-i ghicească vârsta reală. Stana Izbașa pare că a găsit elixirul tinereții! De cealaltă parte, artista nu pare să aibă prea mult noroc în dragoste!

Celebra voce a muzicii de petrecere din zona Banatului, Stana Izbașa a impresionant mereu audiența nu doar cu talentul ei, ci și cu o frumusețe aparte. La 53 de ani, artista arată impecabil și pare că timpul nu și-a pus amprenta asupra ei. Ba dimpotrivă, judecând după pozele vechi, când avea doar 27 de ani, putem spune fără echivoc că arată mult mai bine chiar!

Ești minunată, elegantă, desăvârșită… Stana, arăți mai bine ca în tinerețe! Pentru tine, timpul parcă stă în loc. Ai câștiga orice concurs de frumusețe. Ești o doamnă în adevăratul sens al cuvântului”, este doar unul dintre mesajele care îi complimentează acum frumusețea.

De ce a fost condamnată la închisoare Stana Izbașa

În august 2017, cântăreața a primit o veste șocantă din mpartea magistraților, care au condamnat-o la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare! Procurorii au susținut cu probe că artista ar fi încercat să-și cumpere cu 3.500 de euro diplomă de absolvire a Facultății de Drept. Aceasta nu a vrut să comenteze nici sentința, nici acuzațiile.

Ghinioanele au continuat pentru Sanda Izbașa, care ulterior a fost părăsită de iubit. Este vorba despre un saxofonist cu care se visa pentru tot rostul vieții. Artista a postat un mesaj dureros la scurt timp după ce au luat aceastăd ecizie împreună.

Cel mai mult doare atunci când ești dezamăgit de persoana care ai crezut că nu te va răni niciodată. Vă doresc să fiți iubiți și mereu fericiți”, a scris Stana Izbașa într-un mesaj pe Facebook.

În urma celor întâmplate, fostul iubit al Stanei Izbașa a fost extrem de criticat de fanii artistei. Care nu au avut deloc cuvinte de laudă la adresa lui!

Dacă e vorba de Flore Baniciu, să îi fie rușine, cu toate pitipoancele lui. Că s-a coborât la nivelul lor/ De când nu mai sunteți cu Flore nu mai are niciun farmec în muzică”, au fost câteva dintre mesajele pe care le-a primit Stana Izbașa.

Lasă un comentariu