Ion Țiriac, gest impresionant pentru fiica lui. Cât costa bolidul de lux pe care l-a primit Ioana Țiriac

Ion Țiriac își răsfață fiica de sărbători cu daruri scumpe și când spunem scumpe, ne referim la zeci de miii de euro. Iată ce cadou va primi Ioana Țiriac de la tatăl ei.

La toți ni-i greu, dar nu la fel. Ioana Țiriac este norocoasa fiică a lui Ion Țiriac, iar în prag de sărbători a avut parte de o surpriză cu multe …zerouri.

Ioana Țiriac va primit un bolid de lux de la tătăl ei, Ion Țiriac

În prag de sărbători, Ioana Țiriac are parte de surprize din partea familiei. Anul acesta, fiica lui Ion Țiriac va petrece clipe minunate alături de cei dragi, în România, iar ca totul să fie ca la carte, Ioana se va bucura de un superb cadou din partea tatălui ei. Mai exact, un bolid de lux în valoare de peste 350.000 de euro.

Cel care a făcut public totul a fost chiar fratele ei, Ion Alexandru Țiriac. El a distribuit pe Instagram fotografii cu bolidul de lux, iar ca descriere a adăugat „Crăciun fericit, scumpo!”.

masina ioana tiriac

Ioana Țiriac locuiește în Statele Unite ale Americii, cu mama ei, însă vine destul de des în România ca să-și viziteze tatăl.  A absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim de peste Ocean.

Fostul tenismen a fost căsătorit o singură dată și are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relație care nu a fost niciodată oficializată, cu Sophia Ayad. Ion Țiriac are trei moștenitorii: Ion Ion, care provine din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg, Ioana și Karim din relația cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata