Ion Țiriac, infectat cu covid-19. Cum se simte acum miliardarul: „La vârsta asta tânără…”

0

S-a aflat în ultima vreme că tot mai multe persoane cunoscute s-au îmbolnăvit și au avut probleme cu boala momentului. Celebrul miliardar Ion Țiriac a fost și el victima coronavirusului, dar se pare că a reușit să învingă această boală, deși a ajuns la vârsta de 82 de ani și riscurile erau destul de mari. Cum se simte acum bogătașul.

Ion Țiriac, pozitiv la coronavirus
Ion Țiriac a ajuns la vârsta de 82 de ani și a făcut față celor mai dure provocări. A învins orice problemă de sănătate și se pare că nici coronavirusul nu i-a pus capac. Miliardarul se consideră o persoană norocoasă, pentru că a avut o formă ușoară a virusului și a trecut cu bine peste această problemă medicală. El nu a avut simptome și nici măcar nu a simțit că este bolnav.

Se pare că Țiriac a contractat virusul de la fiica sa din America. La rândul ei, a luat virusul de la Universitatea la care lucrează. Toți s-au simțit bine și au trecut cu bine peste această încercare. Miliardarul nu s-a temut deloc de acest virus și a fost foarte încrezător.

‘Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă.’, a declarat Ion Țiriac

Ion Țiriac s-a vaccinat
Omul de afaceri a ales să facă vaccinul, după ce s-a vindecat de coronavirus. Ion Țiriac s-a vaccinat cu Pfizer și i-a sfătuit pe toți românii să se imunizeze, pe motiv că ar trebui să aibă încredere în medici și știință, pentru că nu au ce să pățească rău de la un simplu vaccin.

El nu s-a simțit rău nici după vaccin și se simte mai bine decât niciodată, chiar dacă virusul l-a lovit și pe el.

‘Eu l-am făcut pe cel pe care mi l-a da, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap’, a declarat Ion Țiriac.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata