Ioniță de la Clejani sare în apărarea lui Theo Rose. Mesaj usturător pentru Irina Rimes: „Lăutăria nu e pentru oricine, Theo are voce de la Dumnezeu!” –-citeste in comentariu

Ioniță de la Clejani sare în apărarea lui Theo Rose, care a și plâns în urma acuzațiilor Irinei Rimes potrivit cărora promovează muzica lăutărească. „Lăutăria este un cuvânt foarte greu. Theo Rose are voce, poate cânta orice, a primit acest dar de la Dumnezeu!”, a declarat celebrul lăutar pentru Playtech Știri.

În interviul acordat în exclusivitate pentru Playtech Știri, Ioniță de la Clejani a vorbit și despre recenta colaborare în cinematografie cu bunul său prieten, Johnny Depp. Care e legătura cu ”Pirații din Caraibe”.

Cu ce a supărat-o Irina Rimes pe Theo Rose

Irina Rimes a pus-o la zid, metaforic vorbind, pe Theo Rose, colega ei de la Vocea României 2023, după ce iubita lui Anghel Damian a încurajat o concurentă să cânte orice gen muzical. ”Adică, ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”, a sunat întrebarea Irinei Rimes, la care Theo Rose i-a dat replică:

”Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră. Și eu îmi doresc numai scene mari. Dar procesul meu a fost ăsta… a trebuit să trec pe acolo!”.

Theo Rose a plâns după acest moment tensionat, semn că au îndurerat-o foarte tare afirmațiile Irinei Rimes, care pare că nu pune mare preț pe muzica lăutărească.

Ioniță de la Clejani: ”Lăutăria e cuvânt greu”

Afectat de faptul că Theo Rose a fost luată la rost de Irina Rimes, celebrul lăutar Ioniță de la Clejani i-a sărit în apărare. Ce mesaj i-a transmis artistul Irinei Rimes, prin intermediul Playtech Știri:

”E greu să vorbești despre muzica lăutarească. Lăutăria este un cuvânt greu. Nu sunt de acord că a cânta muzică lăutărească este ușor. Dimpotrivă, este foarte greu să reproduci alte melisme, specifice muzicii lăutărești.

Theo Rose este o solistă foarte bună. Are de toate, poate cânta orice gen muzical, inclusiv muzică lăutărească. Vocea o ai sau nu o ai de la Dumnezeu. Ei i-a dat Dumnezeu o voce foarte bună. În plus, Theo Rose are mult bun-simț, este profesionistă.

Am avut ocazia să o cunosc la spectacolul nostru de la Sala Palatului, unde a cântat în duet cu Viorica, soția mea. Eu n-am vrut să o chem și la repetiții, la probele de sunet, pentru că era însărcinată, am zis să nu o obosesc. Dar ea mi-a zis că vine.

Irina Rimes vorbește despre muzica lăutărească cu o anume conotație, ca și cum ar fi ușor de făcut. Ei bine, nu este la îndemâna oricui. Nu are acest drept Irina Rimes să claseze muzica lăutărească. Există titani ai acestui gen muzical”.

Viorica și Ioniță de la Clejani joacă în noul film al bunului lor prieten Johnny Depp

Ioniță și Viorica de la Clejani sunt tare fericiți că fac parte din distribuția filmului ”Modi”, despre viața pictorului Amedeo Modigliani, regizat de bunul lor prieten Johnny Depp, în care joacă și genialul Al Pacino:

”Ieri dimineață am revenit de la Paris, unde au avut loc filmările cu bunul nostru prieten Johnny Depp. Interpretăm o scenetă muzicală, care se petrece în 1916. Eu și Viorica, soția mea, cântăm într-un bar din Paris pentru Modi și prietenii lui.

Costumele au fost realizate de marea Penny Rose, cea care a gândit și costumele pentru celebra serie ”Pirații din Caraibe”, cu Johnny Depp, în rolul principal. ”Modi” e un film foarte interesant, despre viața pictorului Amedeo Modigliani.

Ne-a făcut plăcere să lucrăm din nou cu Johnny Depp, la peste 20 de ani de când ne-am cunoscut pe platourile de filmare la ”Omul care a plâns””, ne-a mai spus Ioniță de la Clejani, exclusiv pentru Playtech Știri.

Clejanii au agenda plină de spectacole. Vineri, 13 octombrie 2023, vor susține un recital la Berăria H, iar pe 28 octombrie 2023 sunt așteptați la Cotlea, la un important eveniment muzical. Au în plan și un grandios spectacol, la Sala Palatului din București.

Lasă un comentariu