Irinel Columbeanu, criticat de Tzancă Uraganu. Ce mesaj dur i-a transmis manelistul: „Arătați că ați ajutat când aveați averea…” Situația lui Irinel Columbeanu este precară, astfel că fostul milionar –citeste in comentariu

După ce Irinel Columbeanu și-a deschis un cont bancar în care persoanele doritoare îi pot dona diferite sume, acum Tzancă Uraganu a fost cel care l-a criticat pe fostul milionar. Manelistul îi cere acestuia să arate câți oameni nevoiași a ajutat în trecut.

Colaj din două poze cu Irinel Golumbeanu și Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu, cuvinte dure la adresa lui Irinel Columbeanu

Instagram

  • Tzancă Uraganu îl critică pe Irinel Columbeanu!
  • Iată ce i-a transmis manelistul!

Situația lui Irinel Columbeanu este precară, astfel că fostul milionar nu se poate întreține deloc singur, dar mai ales nu-și poate plăti azilul. Irinel Columbeanu și-a deschis un cont bancar în care persoanele doritoare îi dona orice sumă pe care o vor.

Cum l-a criticat Tzancă Uraganu pe Irinel Columbeanu

Tzancă Uraganu l-a criticat pe Irinel Columbeanu pe contul lui personal de Facebook, după ce acesta și-a deschis contul bancar. Manelistul îi cere fostului milionar să demonstreze câți oameni nevoiași a ajutat atunci când avea o avere imensă, asta pentru a fi și el ajutat la rândul său.

Lasă un comentariu